Recep Yakar, 15 Temmuz mesajı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 15 Temmuz mesajı

Recep Yakar, 15 Temmuz mesajı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar: “15 Temmuz Milletin Zaferidir”

15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci yılı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “15 Temmuz darbe girişimi devleti ele geçirmek isteyen hainlerin hezimeti, aziz Türk Milletinin destansı zaferiyle sonuçlanmıştır. Allah bir daha bu millete böyle bir gün yaşatmasın” dedi.

Başkan Yakar açıklamasının devamında; “Hain darbe girişiminin üzerinden beş yıl geçti. Demokrasiye, özgürlüğe ve bağımsızlığına olan güveni ile bilinen Aziz Türk Milleti bir kez daha tüm dünyaya bu özelliklerini gösterdi. FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi gecesinde 251 vatandaşımız şehit olurken, 2196 vatandaşımız ise 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde gazi oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve aziz Milletimize şükranlarımızı sunuyor, bu devlete ve millete karşı hainlik planları içinde olanları sonsuza kadar lanetliyoruz.

Hain darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz tarihi, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak her yıl anma etkinlikleriyle bir ibret ve Zafer günü olarak anılmakta olup, bu yıl “Türkiye Geçilmez” ana konseptini taşımaktadır.

Bundan 5 yıl önce FETÖ/PDY tarafından Devletimize ve Milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi; Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlik güçlerimizin dirayeti ve hürriyetimize, demokrasimize sahip çıkan Asil Milletimizin basiretli direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir. Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden Milletimizin verdiği bu sınav ve günlerce tuttuğu demokrasi nöbetleri bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir. Kazanılan demokrasi zaferi; Türkiye’nin büyük, güçlü ve aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğinin de ispatı niteliğindedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde havalimanlarını, meydanları, cadde ve sokakları ete kemiğe bürüyerek iradesinden geçilemeyeceğini haykıran, doğduğundan beri istiklale aşık olan böylesine onurlu ve kahraman bir milletin ferdi olmakla ne kadar iftihar etsek azdır.

Bizler şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yâd edecek, Milletimizin iradesine kast eden bu alçak girişimi hiçbir zaman unutmayacak ve unutturmayacağız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.07.2021 23:45
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.