Revizyon planı Büyükşehir’de

Başkan Uysal, “Kırcami revizyon plan teklifini Büyükşehir’e ilettik”

Revizyon planı Büyükşehir’de

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni dönemin ilk Muhtarlar Meclisi’nde Kırcami bölgesine ilişkin imar planlarına ilişken engelleyici bir durumun olmadığını belirterek, “Devam eden dava sürecinde bilirkişi raporunun itirazları doğrultusunda hazırladığımız plan revizyon teklifimizi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik” diye konuştu.Muratpaşa’da tüm muhtarların doğal üyesi olduğu Muhtarlar Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni dönemin ilk Muhtarlar Meclisi’nde Kırcami bölgesine ilişkin imar planlarına ilişken engelleyici bir durumun olmadığını belirterek, “Devam eden dava sürecinde bilirkişi raporunun itirazları doğrultusunda hazırladığımız plan revizyon teklifimizi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik” diye konuştu.

Muratpaşa’da tüm muhtarların doğal üyesi olduğu Muhtarlar Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi. Ümit Uysal’ın başkanlığında toplanan mecliste katip üyelikleri ilçenin en deneyimli muhtarı sıfatıyla Yeşilbahçe Muhtarı Nurettin Eyiler ve en genç muhtarı Varlık Mahallesi’nin yeni seçilen muhtarı Hakan Güven yaptı.

Meclis açılış konuşmasını yapan Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, seçimlerin gerçek demokrasini tecelli ettiği yerler olduğunu belirterek “Muratpaşa başta olmak üzere seçilen tüm muhtarlarımızı kutluyorum. Tüm samimiyetiyle bizlere ‘Çalışma arkadaşlarım’ diyen Ümit Uysal rekor destekle yeniden seçildi. Yine birlikte çalışacağımız için çok mutluyum” diye konuştu.

 

Asfalt çalışmaları devam edecek

Başkan Uysal ise mecliste yaptığı konuşmada, geçmiş 5 yılın kısa bir değerlendirmesini yaparken yeni dönemin öncelikli projeleri hakkında meclis üyesi muhtarları bilgilendirdi. Başkan Uysal, geçen dönemde Muratpaşa’da kapsamlı bir doğalgaz altyapı çalışmasının hayata geçirildiğini belirterek buna bağlı olarak ilçenin cadde ve sokaklarında büyük bir yenilemeye imza attıklarını söyledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 26.06.2019 01:20
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.