Rüya ile gerçek birbirine karışıyor

Fırat Tanış ile yeniden hayat bulan Kör Baykuş, Sesli kütüphane arşivi Audioteka’da

Rüya ile gerçek birbirine karışıyor

Hayal ile gerçeğin birbirine karıştığı, rüya ile yaşamın iç içe geçtiği masalsı bir serüven olan Kör Baykuş, sesli kitap arşivi Audioteka’da dinleyicilerini bekliyor. Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan ve ünlü sanatçı Fırat Tanış’ın etkileyici sesiyle tekrar hayat bulan bu roman, İran edebiyatının en özel seçkilerinden birini sunuyor.

Ulusal ve uluslararası binlerce sesli kitaba ev sahipliği yapan Audioteka, edebiyat dünyasının duayen isimlerini kütüphanesine kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan ve İran edebiyatının en güçlü kalemlerinden Sadık Hidayet’in Kör Baykuş’u arşivine aldı. Başarılı sanatçı Fırat Tanış tarafından seslendirilen Kör Baykuş, dinleyicileri etkileyici bir serüven ile tanıştırıyor.

Rüya ile gerçek birbirine karışıyor

Şimdiki zamanla geçmiş zaman; anı, rüya ve hayalin birbiriyle kaynaştığı bu mistik eser, insan benliğinin kaotik dehlizlerinde bir yolculuğa çıkarıyor. Ünlü sanatçı Fırat Tanış’ın etkileyici sesiyle hayat bulan Kör Baykuş; hem Binbir Gece Masalları’nın hem de sembolizmin ve gerçeküstücülüğün benzersiz armonisini sunuyor.

Audioteka Hakkında:

Audioteka, Polonya merkezli bir Sesli Kitap cep telefonu uygulamasıdır. 2 senedir Türkiye’de de faaliyet gösteren Audioteka, 1000’den fazla Sesli Kitabın ve daha birçok sesli içeriğin Türkçe olarak seslendirilmesi ve son kullanıcı ile ulaşmasını sağlamıştır. Kitapların tek tek olarak da satın alınmasına imkan veren uygulama, ilk 14 günü ücretsiz olmak kaydıyla, aylık 19.90TL ücretle tüm kitaplara erişim imkanı sağlamaktadır. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 07.01.2021 01:03
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.