Sadece 10 saniyede pratik temizlik

Deterjan katkılı “Solo Yüzey Temizleme Mendilleri” tüm yüzeylerde pratik hijyen sunuyor

Sadece 10 saniyede pratik temizlik

Solo, yepyeni ürünü deterjan katkılı yüzey temizleme mendilleri ile günlük temizlikte yeni nesil çözüm sunuyor.  “Tüm Yüzeyler” ve “Banyo & Mutfak” olarak iki çeşidi bulunan Solo Yüzey Temizleme Mendilleri serisi, tek yaprakla pratik hijyen sağlıyor.

Banyo, mutfak ve tüm yüzeyler anlık temizlik ihtiyacı duyulan yerlerin başında geliyor. Solo Yüzey Temizleme Mendilleri günlük temizlikte ihtiyaç duyulan pratiklik ve hijyen için deterjan katkılı formülü ile yeni nesil çözüm sunuyor. Kolay ve etkin bir temizlik sağlayan seri banyo ve mutfak için ayrı, tüm yüzeyler için ayrı paketlerde sunuluyor. Lekeleri saniyeler içinde gideren seri, “kullan-at” özelliği ile hijyen ihtiyacını karşılarken, yüzey çizmeyen dokusu ile de dikkat çekiyor.

Kirece karşı etkisi kanıtladı

Kirece karşı yüzde 100 etkisi, bağımsız araştırma kuruluşu tarafından kanıtlanan “Solo Banyo & Mutfak Islak Temizlik Mendili”, yüzey temizliğini kolaylaştırıyor. Güçlü formülü ile seramik yüzeylerde de kullanıma uygun olan ürün, Artema tarafından öneriliyor.

 

Sadece 10 saniyede pratik temizlik

Kir ve tozu anında yok eden “Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili” ise zaman kaybetmeden etkili ve kolay temizlik çözümü sunuyor. Deterjan katkılı içeriği sayesinde; yer yüzeyinde, tezgâhta ve ihtiyaç duyulan her yerde yalnızca 10 saniyede pratik temizlik sağlıyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 27.12.2020 14:32
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.