Sağlıklı beslenmek isteyenler dikkat

Kepez Belediyesi Tıp Merkezi bu yılın ilk 8 ayında bin 337 kişiye diyetisyen hizmeti vererek, 3 bin 221 işlem gerçekleştirdi.

Sağlıklı beslenmek isteyenler dikkat

Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Tıp Merkezi’nin sunduğu diyetisyen hizmeti ile her ay yüzlerce ilçe sakini forma giriyor. Kilo problemi olan ve sağlıklı beslenmek isteyen vatandaşların imdadına yetişen diyetisyen hizmeti, özellikle hanımlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kepez Belediyesi, Tıp Merkezi bu yılın ilk 8 ayında bin 337 kişiye diyetisyen hizmeti vererek, 3 bin 221 işlem gerçekleştirdi.

Sağlıklı beslenmek isteyenler Kepez’e

Belediye Tıp Merkezi Diyetisyeni Nevin Bilici, her gün doğru beslenmek isteyen yüzlerce vatandaşa danışmanlık hizmeti veriyor. Kilo vermek, kilo almak, sağlıklı beslenme şeklini öğrenmek için diyetisyene başvuran kişilere önce kan testi yapılıyor, ardından da vücut yağ kitlesi özel cihazlarla ölçülüyor. Belediye Tıp Merkezi Diyetisyeni Nevin Bilici, fazla kilolarından kurtulmak, sağlıklı beslenmek isteyen herkesi Kepez Belediyesi’nin Tıp Merkezi’ne davet etti.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 09.09.2020 16:54
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.