Sanatçılar Yeteneklerini sergiliyor.

Dünyaca ünlü oyun ve eğlence markası Hasbro ve dünyanın ilk çocuklar ülkesi KidZania, çocukların yaratıcılıklarını destekleyen Play-Doh Sanat Atölyesi’ni kurdu.

Sanatçılar Yeteneklerini sergiliyor.

Çocukların 100’den fazla mesleği deneyimleyebildiği KidZania ve Transformers, My Little Pony, Nerf gibi sevilen markaları bünyesinde bulunduran dünya oyuncak devi Hasbro eğlenceli bir iş birliğine imza attı. KidZania’da kapılarını açan Play-Doh Sanat Atölyesi’nde çocuklar, bir heykeltraş gibi oyun hamurundan farklı tasarımlar ortaya koyabilecek, bir ressam gibi şövale üzerinde eserlerini tasarlayabilecek ya da bir duvar ressamı gibi parmak boyalarıyla duvar üzerinde çalışabilecek. Çocuklar hayal gücü gelişimi ve yaratıcılık becerilerinin yanı sıra iletişim, motor becerileri, sonuç odaklılık ve konsantrasyon becerileri kazanarak sabır ve sorumluluk duygularını geliştirecek.

 

Play-Doh Sanat Atölyesi’nin açılışını yapan Hasbro Genel Müdürü Aslı Çetkin ve KidZania İstanbul Genel Müdürü Ebru Timur, atölyedeki etkinliklere katılarak çocukların heyecanına ortak oldu. Açılışta konuşan Hasbro Genel Müdürü Aslı Çetkin, her zaman çocuklar için anlamlı projelerde yer almayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi: “Kurulduğumuz 1923 yılından bu yana sektörün öncü markalarından biri olarak hayal kuran nesiller için ilham veren hikayeler anlatıyoruz. Dünyanın en iyi oyun deneyimlerini yaratarak her coğrafyadan çocukla buluşuyoruz. Ortak bakış açısına ve eğilimlere sahip olduğumuz KidZania’da Play-Doh Sanat Atölyesi’yle doğru yerdeyiz.”

 

Hasbro gibi global bir markayla çalışmaktan duydukları mutluluğu belirten KidZania İstanbul Genel Müdürü Ebru Timur ise “KidZania Ülkesi çocuklarının ve en iyi oyun deneyimleriyle çocuklar için dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı olan Hasbro’nun mottosu bire bir örtüşüyor. KidZania’da işbirliği ortaklarımız sayesinde çocuklar eğlenerek öğreniyor ve gerçek dünyayı deneyimliyor. Sanat ise hayatı anlamlı kılan, çocuğun gelecekteki becerilerine etki etmesi bir yana dünyayı değiştirebileceği bir unsur. Bu yüzden Play-Doh Sanat Atölyesi’nin aramızda bulunması ve çocuklar için sanatı desteklemesi bizim için son derece önemli.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.07.2018 14:39
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.