Selpak’la yeni yıl ruhu raflara yansıyor

Yepyeni bir yılın kapısı aralanmaya başladı. 7’den 70’e herkes gelecek yılı tatlı bir telaşla bekliyor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni yılın heyecanı, evlerin vazgeçilmezi Selpak ambalajlarına da yansıyor. Selpak’ın ultra yu

Selpak’la yeni yıl ruhu raflara yansıyor

2018’in son günleri hızla akıp giderken 2019 için hazırlıklar da son halini alıyor. Işıl ışıl sokaklar, restoranlar, kafeler, iş yerleri ve evler yeni yılın heyecanını yansıtıyor.

Türkiye’nin öncü kağıt markası Selpak, 50 yıllık deneyimi ile tüketicilerini yeniliklerle tanıştırmaya devam ediyor. Selpak, yeni başlangıçların yapılacağı 2019 yılını, yepyeni görüntüsüyle karşılıyor. Kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ambalajlarını yılbaşı temasına uygun tasarlayan Selpak, raflardaki yerini alıp, tüketicilerinin yeni yıl heyecanına ortak oldu bile!

Yılbaşı neşesi Selpak filine de yansıdı

Selpak’ın neşeli fili, bazı ambalajlarda kar taneleri altında bazılarında ise kızak üzerinde eğleniyor ve tüketicilerini de eğlendiriyor. Ultra yumuşak ve emici Selpak tuvalet kağıdı ve kağıt havluları ile evlerdeki yeni yıl hazırlıkları renkleniyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.12.2018 10:54
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.