‘Sen Değilim’ Dedi..!

Sen Değilim Özel Eğitim Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezinden eğitimciler ve öğrenciler gazetemizi ziyaret ettiler.

‘Sen Değilim’ Dedi..!

‘Sen Değilim’ Dedi..!

Sen Değilim Özel Eğitim Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezinden eğitimciler ve öğrenciler gazetemizi ziyaret ettiler.

 

Engelli Bireylere Hizmet Eden Rehabilitasyon Merkezi

Sen Değilim Özel Eğitim Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi eğitimcisi İnci Kahraman ve öğrencileri Beylikdüzü gazetesine ziyarette bulundu. Türkiye Yerel gazeteciler birliği Dernek Başkanı ve Beylikdüzü gazetesi genel yayın Yönetmeni Nezir Karayün misafirleriyle Rehabilitasyon merkezi hakkında istişarede bulundular. Haftanın 6 günü hizmet veren Sen Değilim Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezinde bireysel eğitim programları, grup eğitimi programları, fizyoterapi programları bulunmaktadır. Gazetemize ziyarette bulunan eğitimci Doç. Dr. İnci Kahraman ‘ Rehabilitasyon Merkezimizde tamamen alanında uzman programlar dahilinde çocuklarımıza en iyi hizmeti vermenin çabası içindeyiz’ dedi.

Alanında Uzman Eğitimciler

Sen değilim Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezinde alanında uzman eğitimcilerin hizmet verdiğini belirten İnci Kahraman , ‘Yaşam liderliği bölümümüzde bireyin hayatını en kaliteli biçimde yaşayabilmesi ve tamamen bağımsız yaşayabilmesi için hazırlanan eğitim sürecidir. Bu eğitimde bire bir alanında uzman eğitimciler ile çalışılmaktadır’ dedi. Ayrıca Eğitim koordinatörleri tarafından hazırlanan programlar bireye özel olduğunu belirtti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.10.2018 18:48
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.