Sevgili Peygamberimiz insanlara değer verirdi

İl Vaizi Hasan Sağlam, Allah Resûlü’nün insanlarla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduğunu belirterek, çocuklarla, gençlerle, engellilerle ve yaşlılarla samimi bir iletişim içerisinde olduğunu ifade etti.

Sevgili Peygamberimiz insanlara değer verirdi

Giresun Müftülüğü İl Vaizi Hasan Sağlam, toplumun tüm kesimini önemseyen Hz. Peygamber’in gençlerle iletişime önem verdiğini belirtti.

İl Vaizi Sağlam Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında ortaokul ve liselerde konferanslar gerçekleştirdi.

Muhataplarına değer veren ve değerli htiren Resûlullah’ın, geleceğin teminatı olan gençlerle özel olarak ilgilendiğini ifade eden Sağlam,“Allah Resûlü, gençliği güzel amellere teşvik eder, inançlı, dindar, ahlaklı ve iffetli bir gençlik oluşturabilmek için, her ortamda ve her vakitte İslam’ın aydınlığında yürümeleri için gençlere rehberlik ederdi.

Sevgili Peygamberimiz gençleri en iyi şekilde yetiştirmiş, onların iman, ibadet, amel, eğitim ve evlilikleriyle yakından ilgilenmiş, onlarla istişare etmiş, onların görüşlerine kulak vererek, güvenerek kendilerini uygun gördüğü görevlere atamıştır” dedi.

İl Vaizi Sağlam Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Mesleki Teknik Anadolu Lise, Sosyal Bilimler Lisesi ve Mustafa Kemal Ortaokulu’nda konferans gerçekleştirdi. Konferanslara İl Vaizi Akif Yazar da katıldı.

 


Tarih: 30.11.2018 11:39
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.