SEZONA DAMGASINI VURACAK!

Bu yaz Super Retro Future’un“Air”modeligüneşgözlükleriniziyanınızdanayırmasanıziyiedersiniz!

SEZONA DAMGASINI VURACAK!

Arcana Optik tarafından Türkiye’ye getirilen İtalyan SUPER güneş gözlükleri,yepyenimodeliAirilekarşınızda! Dünyanınenkaliteli lens markası“Carl Zeiss” gözlükcamlarınıkullananveözelolaraküretilen el yapımıSUPER güneşgözlükleriyeniçizgisiilenefeskesiyor.İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonuiçintasarlananAir hafifvemodern  modeliiletümdikkatleriüzerineçekiyor!

Bu sezonmodatrendlerimodernizmpeşinde!

Şıkvesadetasarımlarafarklılıkkatandetaylar her zaman ilgimiziçekmiştir. Air’ındikkatçekicialtın metal kaplamasınınyanısıra ,saplarınınasetatolmasıtarzınınfarklılaştıranözelliklerinenbaşındageliyor.SUPER’inyepyenimodeliAir,dörtfarklırengiileher zaman, her yerdefarkyaratacak!

Beyonce, Rihanna, Katy Perry, Kanye West David Beckham ve Lady Gaga gibidünyastarlarınınfavorisiolanSUPERgüneşgözlükleri; Türkiye’de de kısasüredegenişkitlelerinbeğenisinikazanarakellininüzerindeseçkinsatışnoktasıyla, kaliteveşıklığıbiraradaarayanlarabirbirindenfarklıtasarımlarsunmayadevamediyor!


Anahtar Kelimeler: SEZONA DAMGASINI VURACAK!
Tarih: 23.05.2018 17:20
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.