Sıkılaşmak artık çok kolay

KUMSALDA KUSURSUZ GÖRÜNMEK İÇİN: LR ALOE VERA DÜZENLEYİCİ VÜCUT KREMİ & ALOE VERA ŞEKİLLENDİRİCİ VÜCUT JELİ

Sıkılaşmak artık çok kolay

Yaz aylarında sıkılaşmış ve tazelenmiş bir vücuda sahip olmak artık hayal değil.

 

Yazın gelmesiyle birlikte bir an önce daha sıkı bir görünüme sahip olmalıyım diyenlerin sayısı artıyor. Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, vücuduna şekil vermek isteyenlere Aloe Vera Şekillendirici Vücut Kremi ve Aloe Vera Şekillendirici Vücut Jeli’ni öneriyor.

 

Sıkılaşmak artık çok kolay

 

Sıkılaşmış ve pürüzsüz bir görünümüne sahip olmak Aloe Vera Düzenleyici Vücut Kremiile artık çok kolay. Düzenleyici ve toparlayıcı etkiye sahip olan Aloe Vera Vücut Kremi, cildi 70’e varan oranda sıkılaştırıyor. Düzenli kullanımda daha sıkı, pürüzsüz ve elastik bir cilde ulaşılabiliyor.* Aloe Vera Şekillendirici Vücut Jeli ise şekillendirici etkiye sahip yapısı ile gergin ve sıkılaşmış bir karın bölgesini mümkün kılıyor. Cildin elastikiyetini de artırırken* düzenli kullanım ile karın bölgesinin incelmesini destekliyor. Şekillendirici vücut jeli, cildi sıkılaştırarak gergin bir hal almasını sağlıyor.**

 

Hızlı ve etkili sonuç vadeden düzenleyici vücut kremi ve şekillendirici vücut jeli içerdiği zengin bileşenler sayesinde vücudu şekillendirirken aynı zamanda bakımını da yapıyor.

 

*Bilimsel araştırma, Insititut Dermatest tarafından Mart 2017 yılında 20 kadın kullanıcı üzerinde her gün kalça bölgesine uygulanarak yapılmıştır. Ayrıca her gün cilt ultrasonu ile ölçüm yapılmıştır.

** Bilimsel araştırma, Insititut Dermatest tarafından Mart 2017 yılında 20 kadın kullanıcı üzerinde her gün karın bölgesine uygulanarak yapılmıştır.

 

Aloe Vera Vücut Seti: Aloe Vera Vücut Jeli 200 ml + Aloe Vera Vücut Kremi 200 ml Set Fiyatı: 149,90 TL

Aloe Vera Vücut jeli 200 ml Fiyatı: 88,90TL

Aloe Vera Vücut Kremi 200 ml Fiyatı: 88,90 TL

 

***

 

LR Health & Beauty Hakkında

1985’ten bu yana güzellik ve sağlık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren LR Health & Beauty; dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden birisidir. “More Quality For Your Life” sloganıyla müşterilerine yüksek kalitede Aloe Vera içeriğiyle ön plana çıkan el, yüz, vücut, saç ve bebek bakım ürünleri, yaşlanma karşıtı ürünler, gıda takviyeleri ve kozmetik ürünleri sunan LR, bu sene Türkiye’deki 15. Yılını kutlamaktadır. Dünya çapında 27 ülkede faaliyet gösteren LR, bünyesinde bulundurduğu 1.200 çalışanı, yüz binlerce kayıtlı iş ortağı ve müşterisiyle global doğrudan satış sektörünün önde gelen oyuncularındandır. İnovasyona ve yüksek kaliteye önem veren LR, yüksek teknoloji kullanılan Ar-Ge tesislerinin yanı sıra, bu sene Avrupa’nın en modern Aloe Vera üretim tesisini kurmuştur. Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticilerinden birisi olan LR’ın ürünleri IASC (International Aloe Vera Science Council), INSTITUT FRENSENIUS kalite sertifikalarına ve DERMATEST onayına sahiptir. LR’ın Bruce Willis, Karolina Kurkova, Emma Heming-Willis, Guido Maria Kretschmer ve Cristina Ferreira gibi ünlülerle yürüttüğü iş birlikleriyle oluşturduğu özel parfüm serileri, dünya çapında 40 milyonun üzerinde satış rakamıyla kalitesini ispatlamıştır. Yüksek Alman kalitesindeki ürünleri, benzersiz otomobil konsepti, satış ortaklarına sunduğu mesleki eğitim hizmetleri ve şeffaf pazarlama planları, LR başarısının arkasındaki temel faktörlerdir. LR bünyesinde 2006 yılında, çocukların korunması amacıyla dünya çapında projeler gerçekleştirmek üzere LR Global Kids Fund kurulmuştur. LR, Avrupa Doğrudan Satış Derneği (SELDIA) ve Türkiye Doğrudan Satış Derneği (DSD) üyesidir.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 27.06.2018 18:19
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.