Siz Değil Adımlarınız Konuşssun

İkonik modelleriyle hem kadın, hem de erkek modasında şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Camper, 30’a varan ilkbahar-yaz koleksiyon indirimiyle adımlarınıza renk katmaya hazır!

Siz Değil Adımlarınız Konuşssun

Yaz aylarının koşuşturmasında enerjiyi yüksek tutmak Camper’la mümkün! Camper’ın stil sahibi ve bir o kadar da renkli detaylara sahip ayakkabılarıyla kombinlerinizi tamamlarken ne rahatlıktan ne de şıklıktan ödün verin…

 

Her sezon vazgeçilmez modelleriyle adından sıkça söz ettiren Camper, devam eden 30 indirim kampanyasıyla bu yaz adımları renklendirecek..

 

Kadınlarda sarı ve pembe gibi sezonun trend renklerinin öne çıktığı dolgu topuklu Misia sandaletler ve spor-şık görünüm sunan, desenli modellerin yoğun ilgi gördüğü Brutus’ler tarzımızı ele geçirmek konusunda ısrarcı!

 

Erkeklerde rahatlığından ödün vermeyenlerin tercihi olan Brutus sarı, mavi, gri gibi birçok renk alternatifiyle her tarza uyum sağlayan seçenekler sunarken Pelotas Capsule’ler ise daha klasik renkler tercih edenler için yazın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

 

Camper, 2018’in trend renklerini yaz mevsiminin ruhundan ilham alan sportif detaylarla bir araya getiriyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 18.07.2018 11:25
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.