Sofralar İçin serinleten içecek

Son birkaç yıldır uzun saatlere denk gelen oruç süresinde vücudun sıvı kaybı artıyor. Günlük su ihtiyacının iftardan sahura kadar olan saat diliminde giderilmesi vücuda ani yüklenmeyi engelliyor. Sıcak yaz günlerinin ferahlatan meyveli

Sofralar İçin serinleten içecek

İftarda içilen bir bardak meyveli içecek vücudun ihtiyaç duyduğu enerji ve sıvı tüketimine destek olurken, verdiği tokluk ile uzun süreli açlıktan sonra ani ve fazla besin tüketimine de engel oluyor. Bol malzemeli içeriği ile metabolizmayı hızlandıran ve vücudun sıvı ihtiyacını karşılayan Tymbark, sofralara eşlik ediyor.

Tedi’nin multivitaminli aile boyu içeceği Tymbark, 1.75 litrelik çevre dostu dev karton kutusunda, koruyucu ve renklendirici bulundurmayan içeriğiyle iftarda size, dostlarınıza ve ailenize yetecek kadar enerji sunuyor. İçerisinde 11 farklı vitamin, protein ve mineral bulunduran Tymbark Multivitaminli meyveli içecek, elma-karpuz seçeneğiyle de sindirim sistemini rahatlatıyor. Portakal, havuç, elma suyu, muz püresi, ananas, misket limonu, limon ve Hindistan cevizi içeriğiyle A, C ve E vitamini deposu olan Tymbark, doğal şekerler açısından zengin meyve içeriği, antioksidan ve mineral kaynağı özelliğiyle vücuda enerji, içinize serinlik katıyor.

Maspex hakkında:

Maspex, Orta ve Doğu Avrupa'da gıda ürünleri segmentinde faaliyet gösteren, bölgenin en büyük uluslararası gıda şirketlerinden birisidir. İlgili pazarlarda, meyve suyu, nektar, alkolsüz içecekler üretiminde tartışmasız pazar lideri, hazır kahve, toz içecekler ve makarna pazarında ise önde gelen üreticilerdendir. Maspex, 2013 tarihinde, sağlıklı, inovatif ve benzersiz ürünlerini Türk tüketicisi ile buluşturmak amacıyla, TEDİ İçecek A.Ş şirketi adı altında Türkiye’ deki faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye’de TEDİ ve TYMBARK markaları ile çocuk ve yetişkin tüketicilere yenilikçi ve benzersiz ürünler getirmektedir.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.07.2018 15:01
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.