Sonbahar'a hazırlanmanız lazım!

Sonbahar yağmurlarının ailece keyfini çıkarmak isteyenlere Tchibo ‘’Yağmur Stiliniz Hazır’’ ve ‘’Sonbaharın Şık Çocukları’’ temaları ile birbirinden pratik, şık ve fonksiyonel ürünler sunuyor. Koleksiyonda hem minikler

Sonbahar

Yaza veda ederken sonbaharı yağmurlarla karşılıyoruz. Su geçirmeyen, çok yönlü kullanılabilen pratik ürünler Tchibo’nun ’Yağmur Stiliniz Hazır’’  ve  ‘’Sonbaharın Şık Çocukları’’  temalarında bir araya gelerek, sonbahara ailece hazırlanmanızı sağlayacak.

 

Yağmura hazırlıksız yakalanmayın

Uniseks kullanılabilen Mavi Yağmurluk, rüzgar ve su geçirmemesiyle sonbaharda kurtarıcınız olacak. Cırt cırtlı çift kat rüzgar koruması, genişliği ayarlanabilir kapüşonu ve 5.000 mm’ye kadar su basıncına dayanıklı malzemesi ile son derece fonksiyonel ve şık. 3’ü 1 arada Yağmurluk ise hem manto hem de ayrıca yelek olarak kullanılma özelliği ile değişken hava koşullarında ne giyeceğim derdine son verecek. Mavi köpekbalığı desenli, rüzgar ve su geçirmeyen Termal Yağmurluğu ise minikler üzerinden çıkarmak istemeyecek. Termal Yağmur Pantolonu ve sıcak tutan pelüş astarlı, renkli Yağmur Çizmeleri ile çocuklar ıslanmadan yağmurun keyfini dilediğince çıkarabilir. Yağmurda renk değiştiren, her çantaya sığan Katlanabilir Şemsiye ve ıslak şemsiye ve diğer malzemeler için hızlı kuruyan mikropolarlı ıslak bölmeli 2’si 1 arada Çanta da koleksiyonun diğer öne çıkan ürünlerinden...

 

Çocuklar için keyifli ürünler

Tchibo’nun ’Yağmur Stiliniz Hazır’’  ve  ‘’Sonbaharın Şık Çocukları’’  temaları çocuklar için de birbirinden kullanışlı ürünler yer alıyor. Tavşan, kirpi ve sincap formundaki Meyve ve Sebze Kesici ile çocuklar meyve ve sebzeleri sevimli kalıplar yardımıyla hazırlayıp eğlenerek tüketebilir. Kaliteli porselenden meyve sebze desenleriyle çocuklara yemek yemeği sevdirecek Çocuk Yemek Takımı Seti ise tabak, kupa ve kaseden oluşuyor. Saf pamuktan desenli Mutfak Önlüğü de miniklerin mutfakta yaratıcılıklarını sergilemeleri için ideal. 

 

Koleksiyonda evdeki ilaç ve ilk yardım malzemelerini düzenli bir şekilde organize edecek çok bölmeli İlaç Çantası, çocuklar için pamuklu, rahat, renk renk Taytlar ve evde tüm gün üstlerinden çıkarmak istemeyecekleri Pijama Takımları da dikkat çekiyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.10.2020 20:55
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.