sosyal sorumluluk

Vali Harun Sarıfakıoğulları teknik liselerdeki öğrencilerin muhtaç ailelerin evlerinde onarım yapacağını belirtti.

sosyal sorumluluk

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, din görevlileriyle başlatılan ‘Derdiniz Derdimiz Olsun’ projesinin ardından bir sosyal sorumluluk projesinin daha müjdesini verdi.

Vali Harun Sarıfakıoğulları Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi’ndeki rektörlük binasında düzenlenen konferansa katıldı.

BÜYÜKLERİNE HÜRMET EDEN BİR GENÇLİK VAR

Vali Sarıfakıoğulları, teknik liselerdeki gençlerin ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinde onarım yapacaklarını belirterek, “Öğrenciler garip gureba ailelerin evlerinin kapısını çalarak onların küçük ev onarımlarını gerçekleştirecekler. Evin badanasını yapacaklar, akmıyorsa musluğunu onaracaklar. Büyüklerine hürmet eden, büyüklerinin sıkıntısıyla dertlenen bir gençlik var” dedi.

DERDİNİZ DERDİMİZ OLSUN PROJESİ

Yardıma muhtaç ailelerin sorunlarının tespit edilip çözülmesi için başlatılan ‘Derdiniz Derdimiz Olsun Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen hane ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Sarıfakıoğulları şunlara yer verdi, “Burada çok değerli din görevlisi kardeşlerimizle her kapıyı çalalım arzu ettik ve ‘Derdiniz Derdimiz Olsun’ dedik. Allah’ın izniyle her kapıyı çalıyoruz, her esnafla hemhal oluyoruz. Birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. Varsa dertlerimiz ortak olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle sizler benim en yakın çalışma arkadaşlarımsınız. Hepinizden bu vesileyle Allah razı olsun. Aynı projenin bir parçası olarak, bende haftanın iki üç günü haneleri ziyaret etmeye çalışıyorum. Aynı yoldan yürüdüğümüz için çok mutluyum onu ifade etmek istiyorum. Mevlid-i Nebi Haftamızı tebrik ediyorum.”

Vali Sarıfakıoğulları orta okul ve lise öğrencilerinin katılımıyla il genelinde gerçekleştirilen ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ temalı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek başarı dileklerini iletti.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: sosyal sorumluluk
Tarih: 26.11.2018 10:04
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.