Stratejik İş Birliği Yapıldı

Rockwell Automation ,PTC'ye 1 milyar dolar sermaye yatırımı yapacak İki şirket birlikte neler sunacağını anlatıyor!

Stratejik İş Birliği  Yapıldı

NEEDHAM, Mass. ve MILWAUKEE, Wis. – 11 Haziran, 2018 – PTC Inc. (NASDAQ: PTC) ve

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK) her iki şirketin de büyümesini hızlandırması beklenen ve dünya genelinde fiziksel faaliyetlerini dijital teknoloji ile dönüştürmek isteyen müşterileri için tercih edilen ortak olmalarını sağlayacak bir stratejik ortaklık için kesin bir anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Ortaklık kapsamında, Rockwell Automation PTC'ye 1 milyar dolarlık bir sermaye yatırımı yapacak ve Rockwell Automation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Blake Moret, sermaye yatırımının gerekleşmesinin ardından PTC’nin yönetim kurullarına katılacak.

 

Ortaklık, her iki şirketin kaynaklarını, teknolojilerini, endüstri uzmanlığını ve pazardaki varlığını destekleyece, kuruluşlar arası teknik işbirliğini artıracak ve ortak küresel yeni pazar girişimleri kapsayacak.. PTC ve Rockwell Automation, özellikle akıllı fabrika teknolojilerini uyumlu hale getirmek, PTC'nin ödüllü ThingWorx® IoT, Kepware® endüstriyel bağlantı ve Vuforia® artırılmış gerçeklik (AR) platformlarını Rockwell Automation'ın sınıfının en iyisi FactoryTalk® MES, FactoryTalk Analytics ve Endüstriyel Otomasyon platformları ile birleştirmek konusunda anlaştı. Sonuç, müşterilerin üretkenliğini, tesis verimliliğini artırmalarını, operasyonel riskleri azaltmalarını ve sistemlerin birlikte çalışabilirliğini iyileştirmelerini sağlayacak eşsiz bir entegre enformasyon çözümü olacak.

PTC Başkanı ve CEO'su Jim Heppelmann, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi.

 

“Bu stratejik ittifak, sektöre, IoT ve artırılmış gerçeklik lideri PTC ve endüstriyel otomasyon ve enformasyon alanında lider olan Rockwell Automation tarafından desteklenen,  sınıfının en iyiai entegre suite teknolojisini sunacak. Birleştirilmiş müşteri tabanımız, işlerini anlayan, kapsamlı, yenilikçi ve entegre çözümler sunan sınıfında lider iki küresel organizasyondan faydalanacak.

“Rockwell Automation’ın sektör lideri endüstriyel kontrol ve yazılım teknolojisi, güçlü markası ve alanındaki uzmanlığı ile PTC'nin ödüllü teknolojisi ile birleştirmek endüstriyel şirketlerde Endüstriyel IoT vaatlerini somut faydaya çevirmeyi mümkün hale getiriyor. Bu ortaklıktan ve gelecekteki başarımıza katmakta olduğu başarısından inanılmaz bir heyecan duyuyorum. ”

Rockwell Automation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Blake Moret ise işbirliğine ilişin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu stratejik ortaklığın, her iki şirketin inovasyon karnesini daha da iyi hale getirerek büyümeyi hızlandırmamızı, sağlayacağına inanıyoruz. IT ve OT birbirine gittikçe yaklaştıkça şirketlerimiz de buna bağlı doğal bir ortaklık içine girmiştir.

 

 

"Birlikte, endüstriyel alanda en kapsamlı ve esnek IoT ürün ve hizmetlerini sunacağız. PTC'deki sermaye yatırımımız, ortaklığa olan güvenimizi ve birlikte çalışacarak abone gelirlerini artırdığımızda iki şirket için de yaratacağına olan inancımızı yansıtmaktadır. ”

Rockwell Automation’ın çözümler iş birimi, her iki şirketin de kurduğu güçlü bir ortaklık ekosistem tarafından desteklenen, tercih edilen bir dağıtım ve uygulama sağlayıcısı olacak. İki şirketin coğrafyalarında, son pazarlarında ve uygulamalarındaki gücü birbirini tamamlar niteliktedir.

Hükümler

 

Özsermaye yatırımı ile ilgili anlaşma şartlarına göre, Rockwell Automation, PTC'ye şirketin mevcut hisselerinin yaklaşık 8,4'lük payını temsil eden 10.582.010 yeni ihraç edilen hisseyi hisse başına 94.50 doladan satın alarak PTC'ye 1 milyar dolarlık bir sermaye yatırımı yapacak. Hisse fiyatı PTC hisselerinin 8 Haziran kapanış fiyatına göre yüzde 8.6 prim oluşturuyor. Rockwell Automation, satın alma işlemini nakit ve ticari borçlanma kağıtlarının bir kombinasyonu ile finanse etmeyi planlıyor. Rockwell Automation, PTC'deki sahiplik payını, rayiç bir değerden "Satışa hazır" bir varlık olarak elinde tutacak.

PTC ve Rockwell Automation Hisse Geri Alımlarını Paylaşacak

 

PTC sermaye yatırımından gelen ödemeleri öz sermayedeki azalmayı dengelemek çin hisse geri alımlarında kullanmayı hedefliyor.

Bugün de iki şirket tarafından ayrı ayrı yapılan açıklamaya göre,

 

Rockwell Automation, 2018 mali yılı için hisse geri satın alım hedefini 1,5 milyar dolara yükseltiyor. Bu da 2018 yılı için daha önce duyurduğu 1.2 milyar dolarlık geri alım planının 300 milyon dolar artırıldığı anlamına geliyor.

 

Zamanlama

Sermaye yatırım işlemi özel şartlara ve otoritelerin onayına tabiidi ve 60 gün içinde tamamlanması öngörülmektedir.

Danışmanlar

PTC'ye Morgan Stanley & Co. LLC finansal danışmanlık hizmetleri vermekte ve Goodwin Procter LLP hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.

 

Rockwell Automation'a Goldman Sachs & Co. LLC finansal danışmanlık hizmetleri vermekte Foley & Lardner LLP is hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.

 

Rockwell Automation TechED ve PTC LiveWorx

11 Haziran'da Rockwell Automation ve PTC, Rockwell Automation'un düzenlediği ve Connected Enterprise olma yolunta makine performansının artırılması, fabrikaların optimizasyonu konularında sektörün en önemli eğitim etkinliklerinden olan TechED'de ortak hizmetlerini uygulamalı anlatacak. Etkinliği canlı yayında izlemek için TechEd websitesini. ziyaret edin. Canlı yayın saat 8:00'de (11:00 am EST) 18 Haziran'da ise iki şirket birbirini tamamlayan teknoloji ve çözümlerini şirketler için dünyanın en önemli dijital dönüşüm konferansı LiveWorx® 2018'de tekrar uygulamalı olarak anlatacak. Kayıt olmak için lütfen LiveWorx Registration kayıt sayfasını ziyaret edin.

 

PTC Hakkında (NASDAQ: PTC)

PTC dünya genelinde şirktlerin daha akıllı ve bağlantılı bir dünyada ürünlerini tasarlayış, üretiş, işletme ve çalıştırma şekillerini yeniden keşfetmelerine yardımcı olur. 1986'da 3D tasarım devrimini yaptık ve 1998'de internet tabanlı ürün yaşam döngüsü yönetimini pazara ilk biz sunduk. Bugün lider sanayi inovasyonu platformumuz ve sahasında başarısı kanıtlanmış çözümlerimiz fiziksel ve dijital dünyaların birleşmesinden doğabilecek değeri yaratmanıza olanak sağlıyor. PTC ile üreticiler, çözüm ortağı ekosistemi ve geliştiriciler Nesnelerin İnterneti'nin ve artırılmış gerçeklik teknolojisinin vaadettiği kazançları gerçeğe dönüştürebilir.

 

PTC.com         @PTC    Blogs

 

PTC, ThingWorx, Kepware, Vuforia, LiveWorx ve PTC logosu PTC Inc. veya ABD ve diğer ülkelerdeki şirketlerine ait testilli markalardır.

 

About Rockwell Automation (NYSE: ROK)

Rockwell Automation, Inc. (NYSE:ROK), endüstriyel otomasyona kendisini adamış dünyanın en büyük şirketidir ve müşterilerini daha üretken, dünyayı daha sürdürülebilir hale getirir. Genel merkezi Milwaukee, Wisconsin’de bulunan Rockwell Automation 80’den fazla ülkede yaklaşık 22.000 çalışanıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

İleriye dönük açıklamalar:

 

Bu haber bülteni, gelecekteki büyüme ve büyüme ivmesi, iş performansı, çözümlerin entegrasyonu ve geliştirilmesi, sermaye yatırım işleminin kapatılması, gelirlerin kullanımı ve geri alımların paylaşılmasına ilişkin açıklamalar içermektedir.

Bu ifadeler 1995 tarihli Özel Menkul Kıymetler Davaları Reform Yasası'nda tanımlandığı şekliyle “ileriye dönük ifadeler”dir. “inanıyoruz”, “tahmin ediyoruz”, “projemiz var”, “planlıyoruz”, “bekliyoruzz”, “beklentisindeyiz” gibi ifadeler ileriye dönük temennileri ifade eder.

Gerçek sonuçlar, büyümenin beklendiği gibi gerçekleşememesi veya hızlandırılamaması da dahil olmak üzere, belirli risk ve belirsizlikler doğrultusunda tahmin edilenlerden maddi olarak farklılık gösterebilir, üyelik beklendiği gibi kârlı bir şekilde büyüyemez, öz sermaye yatırımı beklendiği zaman veya beklendiği gibi tamamlanmayabilir. Hasılat veya hisse geri alımlarının kullanılması beklendiği gibi gerçekleşmeyebilir ve çözümlerin entegrasyonu ve gelecekteki çözümlerin geliştirilmesi beklendiği gibi gerçekleşmeyebilir. şirketlerin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yaptığı başvuruda belirtilen riskler ve belirsizlikler ortaya çıkabilir. Bu ileriye dönük ifadeler, bu günkü dileklerimizi ifade eder. Yeni bilgi, gelecekte yaşanacak olaylar ve iğer sebeplerle bu iyi niyetli beklentilerimizi bu bülten tarihi itibariyle doldurulma tarihi itibariyle yansıtmaktadır. Yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başka bir nedenle, ileriye dönük beyanları güncelleme veya revize etme yükümlülüğü üstlenmiyoruz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 21.07.2018 13:09
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.