Su altında sınırları zorlayan saat

İsviçre saat endüstrisinin sınırlarını zorlayan Victorinox Swiss Army, I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç modeliyle su altı sporları meraklılarına hitap ediyor. Zorlu 130 dayanıklılık testinden başarıyla geçen tek İsviçre saati özelliği k

Su altında sınırları zorlayan saat

Hafif ve güçlü bir madde olan titanyumdan üretilen Victorinox Swiss Army I.N.O.X. su altı sporcuları için yeniden tasarlandı. ISO 6425 sertifikasıyla dalış saatleri kategorisinde yer alan Victorinox Swiss Army I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, sportif duruşu ve paracord ipinden olan kayışıyla kategorisindeki diğer saatlerden farklılaşıyor.

421 prototip ve 130 test ile 4 yıllık çalışmanın meyvesi olan saat, güçlendirilmiş kasasıyla 200 metre su basıncına karşı dayanıklılık kazanıyor. Hafif titanyum kasasını tamamlayan paracord (paraşüt ipi) kayışı saati benzerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri. Çözülebilen kayışı ile 2 metre uzunluğa ulaşan kayış 250 kg’a kadar dayanıklılık gösteriyor. Saat’in cam bölümü, dalış sırasında net görüş sağlanması adına yansıma yapmayan safir kristal camdan üretiliyor.

Victorinox Swiss Army’nin iddialı saati I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç hipoalerjenik kasasıyla da konforlu bir kullanım sağlıyor. İçindeki mekanizma sistemini gizleyen modern tasarım ile Victorinox Swiss Army I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, günlük kullanımda da erkeklerin şıklığını yansıtıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.08.2018 11:46
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.