Su içmenin 4 yolu

2013 yılından itibaren Maspex tarafından pazara sunulan meyve suyu markası Tedi’nin inovatif ürünü Tedi Waterrr, sade su içmeyi sevmeyenlere berrak suyundaki gerçek meyvelerden gelen lezzetiyle farklı bir içim sunuyor. Gerçek meyve suyu ekle

Su içmenin 4 yolu

Günlük sade su tüketimi görev gibi görülse de yapılan araştırmalara göre her gün içilmesi gereken 8 bardak suyun vücuda faydaları düşünülünce bol miktarda su tüketiminin yaratıcı ve alternatif yollarını aramıyor değiliz. Lezzetini gerçek meyvelerden alan ve yapay aroma verici içermeyen berrak suya dayalı TEDİ Waterrr su içmeyi sevmeyenlere alışkanlık edindirecek 4 yaratıcı yol öneriyor.

 

 

Lezzet ekleyin

Sade suyunuzda gerçek meyvelerin olması tüketiminize pozitif katkı sağlayabilir. Her zamanki suyunuzda bir değişiklik yapmak için içerisinde meyve özü bulunan suları tercih edebilirsiniz. Sade su içmeye istinaden berrak saf suya katılan meyve özüyle tatlandırılmış su tüketmek günlük su içme alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olabilir. Su içmenin en lezzetli halini sunarak, vücudun kaybettiği sıvı miktarını geri almasına destek olan Tedi Waterrr, benzersiz tadıyla su tüketme alışkanlığı kazandırıyor. Günlük içilen sade sudan tek farkı içerdiği lezzetli meyveler olan Tedi Waterrr, şeftali, elma ve çilek çeşitleriyle benzersiz lezzetleri kristal berraklığında sulara taşıyor.

 

Doğru sıcaklığı bulun

Bazı insanlar buz gibi su tercih ederler, bazıları ise oda sıcaklığını yudumlamayı severler. Tercihinizi bulduktan sonra, içme suyuna daha fazla düşkün olabilirsiniz. Günlük tüketilen sade sudan tek farkı berrak suyundaki meyveli lezzetler olan Tedi Waterrr PET şişede olduğundan tercihlerinize bağlı olarak buzdolabında veya oda sıcaklığında rahatça saklayabilirsiniz, ancak daha iyi bir ferahlık için soğuk içimi tavsiye edilir.

 

Suyu göreceğiniz yerde bulundurun

Uzmanlara göre çalışma masanızda veya odanızda göreceğiniz düz bir alanda su tutmanız içme olasılığınızı artırabiliyor. Yeniden kullanabilir şişeniz varsa yanınızda taşımalı veya damlatmayan ergonomik yapılı bir su şişesini kullanarak su tüketiminizi artırmaya yardımcı olabilirsiniz. Damlatmayan ergonomik kapak yapısı sayesinde istenmeyen damlatma ve dökülmelere karşı tasarlanan Tedi Waterrr, spor aktivitelerinde, okulda, günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlıyor. Damaklarda ferahlık bırakan meyve tadıyla keyifli içim sunan Tedi Waterrr ile hem yetişkinlerin hem de çocukların su tüketiminin artırılması hedefleniyor.

 

Uygulamalar ile kendinize hatırlatın

Su içmeyi hatırlayamıyorum diyenler için gün boyu tüketilmesi gereken su miktarına ulaşılana kadar hatırlatma yapan uygulamalardan yararlanarak işe koyulabilirsiniz. Teknolojiyi kullanarak su tüketim miktarınızı ölçecek, hatırlatma yapacak ve tüketiminizi kolaylaştıracak uygulamalardan yararlanabilirsiniz.

 

 

Maspex hakkında:

Maspex, Orta ve Doğu Avrupa'da gıda ürünleri segmentinde faaliyet gösteren, bölgenin en büyük uluslararası gıda şirketlerinden birisidir. İlgili pazarlarda, meyve suyu, nektar, alkolsüz içecekler üretiminde tartışmasız pazar lideri, hazır kahve, toz içecekler ve makarna pazarında ise önde gelen üreticilerdendir. Maspex, 2013 tarihinde, sağlıklı, inovatif ve benzersiz ürünlerini Türk tüketicisi ile buluşturmak amacıyla, TEDİ İçecek A.Ş şirketi adı altında Türkiye’ deki faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye’de TEDİ ve TYMBARK markaları ile çocuk ve yetişkin tüketicilere yenilikçi ve benzersiz ürünler getirmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Su içmenin 4 yolu
Tarih: 06.08.2018 16:23
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.