Tam Hijyen İçin Çözüm BOREAS’tan

İklimlendirme sektörünün lider markası BOREAS, hijyen klima santralleri ile ortam havasının hijyenik olmak zorunda olduğu hastaneler, laboratuarlar, temiz oda uygulamaları, ilaç ve gıda üretim tesislerinin havalandırmasında çözümler su

Tam Hijyen İçin  Çözüm BOREAS’tan

BOREAS; ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, laboratuarlar, ilaç ve gıda üretim tesisleri gibi hijyenin ve sterilizasyonun zorunlu olduğu alanlar için iklimlendirme çözümleri sunuyor. BOREAS’ın DIN 1946, VDI 6022 ve EN 1886 standartlarına göre yapılan testler sonucu gerek hijyen için ürün yapısal özellikleri gerekse sızdırmazlık (L1) ve ısı köprüsüzlük (TB1) değerlerinin standartların gereklerini fazlasıyla karşılıyor. BOREAS klima santralleri yuvarlatılmış iç kenar ve köşeleriyle temizliği kolay yapılan, toz ve kir birikimine izin vermeyen yapısıyla hijyen klima santrallerinin en önemli koşulunu karşıladığı gibi bakım maliyetini de düşürüyor.
 

Yüzde 75’e varan enerji geri kazanım çözümleri sunan, yüksek verime sahip, uzun ömürlü BOREAS hijyen klima santralleri, en kritik iklim şartlarında bile enerji kaybına neden olmadan sorunsuz bir şekilde çalışıyor. BOREAS hijyen klima santrallerinde gerekli miktardaki havanın dolaşımını sağlamak için kullanılan plug fanlar, yüksek verim ve kolay temizleme imkanı sağlıyor. Santrallerde kullanılan batarya lamelleri, epoksi kaplı çerçeveleri, paslanmaz sac ve kolektörleri standart olarak bakır malzemeden üretiliyor.
 

Santrallerde bulunan otomasyon sistemi, yaygın olarak kullanılan iletişim protokolleriyle uyumlu olduğu için farklı özellikteki bina otomasyon sistemleri (BMS) ile haberleşebiliyor. Gerektiğinde klima santraline, prosese özel yazılım yüklenerek sistem üzerinde tam kontrol de sağlanabiliyor. BOREAS hijyen klima santrallerinde isteğe bağlı olarak güç ve kontrol panosu santral gövdesi içerisinde konumlandırılabiliyor. Panonun projelendirilmesi ve imalatındaki tüm yöntem ve uygulamalar, CE direktiflerine uygun şekilde yapılıyor.
 

BOREAS hakkında:

BOREAS, klima santralleri ve ısı geri kazanım cihazlarının imalatını İstanbul Hadımköy’de bulunan 10 bin m²’lik üretim tesisinde 100 yerli ve milli olarak gerçekleştiriyor. Açık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren BOREAS, 2014 yılından bu yana 12 farklı ülkede kurulu satış organizasyonu aracılığıyla iklimlendirme cihazlarını Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere Dünya’ya ihraç ediyor. 2002 yılından beri Samsung VRF ünitelerinin distribütörlüğünü de üstlenen BOREAS’ın ürün gamında yüksek Eurovent değerleriyle ( TB1 ısı köprüsüzlüğü ve T2 sızdırmazlık değerleri ) onaylı üst segment klima santralleri, kompakt tip ısı geri kazanım cihazları, soğutma grupları, fan coil üniteleri, hijyen klima santralleri, havuz nem alıcı klima santralleri ve davlumbaz egzoz sistemleri yer alıyor. BOREAS aynı zamanda Türkiye’de EUROVENT sertifikasını TB1 ısı köprüsüzlüğü ve T2 sızdırmazlık değerleri ile alan ilk yerli markadır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.07.2018 12:38
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.