Trabzonlular İftar Sofrasında Buluştu

Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Ramazan ayı münasebetiyle Muratpaşa Kültür Merkezinde üyeleriyle buluştu.

Trabzonlular İftar Sofrasında Buluştu

Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Muratpaşa kültür merkezinde yeni dernek binasının bulunduğu alanda dernek üyelerini iftar programında ağırladı. Programa çok sayı dernek üyesi ve Trabzonlu katılım gösterdi. Kahveci; “Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesinde siz değerli Trabzonlu hemşerilerimizle bir araya gelmek bizi mutlu etti. İftar soframıza hoş geldiniz” diyerek başladığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değindi. Kahveci; “Biz bize olalım istedik. Yeni dernek binamızın nerede olduğunu üyelerimiz ve sizler görün istedik. Yönetim kurulunda görev alan ve davetimizde derneğimize maddi  ve manevi destek veren arkadaşlarımız ile istişare yapalım dedik. Dernek merkezimiz artık burada, görmek isteyen üyelerimiz ve hemşerilerimize kapılarımız açıktır. Burada sizleri ağırlayacak, maç seyredeceğiz, çeşitli aktivite ve faaliyetler için sık sık bir araya geleceğimizi umuyorum” dedi.

Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Müslim Kahveci ve yönetim kurulu üyelerinin birlikte organize ettiği iftar sofrasında bir araya gelen hemşerileri birbirleriyle tanışma fırsatı bulurken dostluk gecenin ilerleyen saatlerinde horon eşliğinde pekişti


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.05.2019 12:18
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.