Türkiye’de başarılı bir büyüme

TAB Gıda güvencesiyle Türkiye’de başarılı bir büyüme hikâyesi ortaya koyan ve Türkiye’ye girdiğinden bu yana 200’den fazla restorana ulaşan Popeyes®, eşsiz tavuk lezzetine ulaşmayı kolaylaştırıyor. İstanbul Neomarin AVM’deki re

Türkiye’de başarılı bir büyüme

Sektörün öncü ve lider markası Popeyes®, sahip olduğu eşsiz menüleriyle Neomarin AVM’de yer alan restoranında lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam ederken, paket servis hizmetiyle de damak tadına uygun lezzetleri İstanbulluların kapısına kadar götürüyor.

 

Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri konumunda yer alan Popeyes®, Neomarin AVM’deki lezzet durağında “Terbiyeli Tavuk”ları lezzet severlerle buluştururken paket servis opsiyonuyla da hizmeti ve lezzeti İstanbulluların evlerine kadar taşıyor.

 

TAB Gıda hakkında:

ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s® ve 140’tan fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.09.2018 11:11
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.