Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde...

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG); Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki teknopark, Ar-Ge merkezleri, kalkınma ajansları ve üniversite projelerini, “3. AR-GE & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi”nde bir araya getirmeye hazırlanıyor. 17-18 Ekim 2018

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde...

Küçükbaş, büyükbaş, kanatlı ve evcil hayvanlar; açlık, susuzluk ve havasızlıktan dolayı belirli bir süre yaşamlarını devam ettirse de sonrasında telef oluyor. Bu hayvanlar, toplu halde yaşamlarını devam ettirdikleri yerlerde günlük yeme, içme ve hava alma ihtiyaçlarını sağlayamadıklarında kısa sürede toplu ölümler, hastalıklar ve oksijensiz kalma gibi sonuçlar ortaya çıkıyor. Mobil (hareketli, taşınabilir) olarak kapalı konteyner vb. tarzda araçların arkasına takılarak götürülebilen bu sistem, hayvanların götürüldükleri kırsal alanda daha organik beslenme ve semirme olarak tabir edilen gelişmesini doğal olarak sağlıyor.

 

Akıllı canlı hayvan barınağı sistemi projesi; birbirine monte edilebilen veya tek parça halinde olabilen ana gövde ile otomasyon paneli, havalandırma, yumurtalık, teker, akü, yağmur sensörü, ışık sensörü, güneş paneli, yem deposu, üst küreme, alt küreme, su deposu, üst hidrolik piston, ısıtıcı, kamera, aydınlatma, yemlik, suluk, alt hidrolik pistonu, havalandırma penceresi, sıcaklık sensörü, yem motoru, alt ızgara, üst ızgara, ısı-nem sensörü, teker hidroliği, havalandırma pistonu, rampa, çıkış kapısı ve soğutucudan oluşan, araziye nakil edilebilen mobil veya kombinasyonlara sahip olmasıyla da karakterize ediliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.08.2018 10:42
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.