Türkiye Projelere İmza atıyor

Egepen Deceuninck projelerde yüksek teknolojik performans ve tasarımla öne çıkıyor

Türkiye Projelere İmza atıyor

PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, bayilerinden aldığı güçle, başarılı inşaat projelerine imza atıyor. Ürünleriyle yüksek teknolojik performans ve tasarıma sahip Egepen Deceuninck, tüm Türkiye’ye yayılan geniş bayi ağıyla inşaat projelerinden yoğun talep görmeye devam ediyor

Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, teknolojiye yaptığı yatırımlar, kalite anlayışı, sürdürülebilirlik politikaları ve Türkiye’deki geniş bayi ağı ile birbirinden başarılı projelere imza atarak gücüne güç katıyor. Egepen Deceuninck, inşaat projelerinde yüksek teknolojik performans ve tasarıma sahip ürünleriyle öne çıkıyor.

“Güçlü iş birliği ve hızlı aksiyon kültürüyle fark yaratıyoruz”                     

Bayileriyle yürüttüğü güçlü iş birliği ve hızlı aksiyon kültürü sayesinde sektöründe fark yarattıklarını ifade eden Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, “Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu tarafından ısı, ses ve hava yalıtımında en etkili ürün seçilen Legend Sistemimiz sayesinde inşaat projeleriyle başarılı iş birlikleri yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“İzmir’den Ankara’ya, Erzurum’dan Konya’ya Egepen Deceuninck”

Özen, “Bu başarılı projelerden bazılarına örnek vermek gerekirse; İzmir bölgesinde Urla Casamarin, Çiğli Olive Park Evleri, Golden Towers Turgutlu, Çiğli Pruva 35, Bornova Huban Golden Life, Menemen Ulukent Fiora Evleri, Dikili Seymen Konakları, Menemen Martı Residence ve Karşıyaka Palmiye Park Sole projesini sayabilirim. Ayrıca, Ankara’dan Yıldız Park, Polsan Prestij,  Vadi konutlar, Toki Sincan, Batı Vizyon, Kardelen Prestij; İstanbul’dan İstanbul Sarayları, Bosphorus City , Tual Bahçekent, Kelebekia, Fuaye Evleri, Küçükköy, Halkalı ve Alibeyköy’de inşa edilen Serenity , Oyak Kent, Solar Kent, Elit Kent,  Tual Bahçekent projeleri, Konya’dan Parkmahal, Panaroma Evleri, Diyarbakır’dan Mega Evler, Gaziantep’den Antepia, Mersin’de GM Blue İnşaat,  Erzurum’dan Yaprak Residence da çok sayıda ilde yer alan projelerimizden birkaçını oluşturuyor. Değerli bayilerimizin varlığı ve desteğiyle gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimize, kaliteli bir hizmet sunmak ve bunları duyurmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.06.2018 13:23
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.