TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI,

METİN UCA’NIN ÖZEL SUNUMUYLA ÇANAKKALE’DE!

TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI,

Metin Uca, Çanakkale’ye geliyor! Uca, bu yılki ana konuları; KOBİ'ler için dijital dönüşüm, e-ticaret ve e-ihracat olan Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın moderatörlüğünü yürütecek!

 

Metin Uca, dijital alanda Türkiye'nin önünü açan sektör temsilcilerini, Anadolu’nun dört bir yanına giderek oradaki KOBİ'lerle buluşturan Türkiye Teknoloji Buluşmaları’na katılıyor. Uca, dijital alanda faaliyette olan veya olmak isteyen birçok girişimci konuğun katılımıyla gerçekleşen ve tüm gün boyunca sürecek konferansın moderatörlüğünü üstlenecek.

 

2018 Troya Yılı kapsamında, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Çanakkale Ticaret Borsası ev sahipliğinde organize edilen konferans, 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 10.00'da Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde başlayacak. Ücretsiz olan konferansa katılmak için, teknolojibulusmalari.com’dan kayıt yapılması gerekmekte.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 21.11.2018 12:50
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.