Ulutaş; 'büyük minnet ve şükran borçluyum'

Antalya'nın Kaş ilçesinde Anneler Günü nedeniyle yemek düzenlendi.

Ulutaş;

Kaş'ta kaymakamlık ve belediye işbirliğinde Anneler Günü'ne özel yemek programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen programa Kaymakam Ulaş Akhan, Garnizon Komutanı deniz yarbay Erçin Birsen, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş,, kamu amirleri, şehit aileleri ve yakınları, gaziler ve gazi yakınları ve davetliler katıldı. Kaymakam Ulaş Akhan etkinlikte yaptığı konuşmada, gün vesilesiyle tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladığını söyledi.

Ramazan ayı, Engelliler Haftası ve Anneler Günü'nü aynı anda idrak ettiklerini belirten Kaymakam Akhan, "Özellikle burada şehit aileleri ve yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına şunu ifade etmek istiyorum: Sizler bu memlekete, bu millete en değerli varlıklarınızı feda ettiniz. Bu nedenle size büyük minnet ve şükran borçluyuz. Ömür boyunca sizi sırtımızda taşısak, size olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz. İnşallah bundan sonra da bu tür toplantılar münasebetiyle bir araya geleceğiz. Sizin her türlü sıkıntı ve ihtiyacınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum." dedi.

 

Kaymakam Akhan, ilçedeki engellilerle ilgili projeler geliştirmek istediklerini kaydederek, bu projelerin daha da dikkatli incelenmesi ve uygulamaya geçilmesi için bu tür haftaların vesile olması temennisinde bulundu.

 

Başkan Ulutaş da "Bugün hem Ramazan hem de Anneler Günü. Dolayısıyla tüm annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Şehit annelerimize Allah'tan rahmet, gazi ve hayatta olanlara sabır diliyorum. Annelik önemli bir vazife. Evlat yetiştirmek, hayata hazırlamak zor. Tüm annelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepsini sevdiğimi buradan ifade etmek istiyorum." diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.05.2019 01:31
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.