Uni Baby’nin yeni reklam filmi yayında

Uni Baby’nin, bebeklerin hassas cildine özel geliştirdiği boyasız şampuanın yeni reklam filmi yayına girdi. Uni Baby Boyasız Şampuan’ın içeriğinde paraben, alkol, boya, sls, sles gibi kimyasalların bulunmadığını akılda kalıcı şeki

Uni Baby’nin yeni reklam filmi yayında

Anneleri anlayan, onların her daim yanında olan bebek bakım markası Uni Baby, ailelerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bebeklerin hassas cildi için ilk günden itibaren bebek cildine uygun, güvenle kullanılabilecek ürünler sunan Uni Baby, yeni reklam filminde boyasız şampuanının içeriğinde yer almayan maddeleri vurguluyor.

Anne olmanın zorluklarının, çocukların eğlenceli anlarıyla bir arada anlatıldığı reklam filminde, annelerin bebekleri ile hayatlarında yaşanan değişimin altı çiziliyor.  “Annelerin bebekleri için yapamayacakları şey yok” iç görüsünün merkeze alındığı filmde, bebeklerin ve annelerin hareketli, renkli ve neşeli anları görüntüleniyor.

Uni Baby Boyasız Şampuan “içermezlere” dikkat çekiyor.   
Uni Baby; bebek banyosunu, bebeğin fiziksel ve duygusal gelişiminin en değerli parçalarından biri olarak görüyor. Anne bebek arasındaki bağı kuvvetlendiren oyun ve paylaşım dolu banyo anlarının önemini vurgulayan Uni Baby, ailelerin kullandıkları ürünlerin saf içerikli olmasına dikkat çekiyor.

Uni Baby, hassas ciltlere özel geliştirdiği boyasız şampuan ile banyo sırasında ailelere güvenilir içerik sunuyor. Uni Baby Boyasız Şampuan; paraben, alkol, boya, sls,sles ve alerjen madde içermiyor, bebeklerin cildine uyumlu yapısıyla bebeklerin saç ve saç derisini özenle temizliyor.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.08.2018 13:39
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.