Usulsüzlük İddiaları

Türkiye WUSU Kung Fu Federasyonu kurucularından Hasan Ali Keskin sosyal medya hesaplarından Wusu’da yapılan yolsuzlukları ve haksızlıkları sert bir dille eleştirerek Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz’ü istifaya davet etti. Kanun ve Yönetmel

Usulsüzlük İddiaları

Usulsüzlükler Aldı Başını Gitti İddiaları

Türkiye WUSU Kung Fu Federasyonu kurucularından Hasan Ali Keskin sosyal medya hesaplarından Wusu’da yapılan yolsuzlukları ve haksızlıkları sert bir dille eleştirerek Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz’ü istifaya davet etti. Kanun ve Yönetmelikleri İstediği gibi kendi çıkarlarına göre düzenlediği iddialarına Abdurrahman Akyüz ne cevap verecek.

Hasan Ali Keskin sosyal medya hesaplarından Wusu’da yolsuzluklar ve haksızlıklar yapıldığını iddia ederek sert bir dille eleştirdi. Keskin, Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz’e, sormuş olduğu sorular karşısında cevap alamadığını belirtti. Akyüz’ü istifaya çağıran Keskin; Kanun ve Yönetmeliklere aykırı davranışlarda bulunduğunu ve usulsüz bir şekilde yönetim sürdürdüğü iddialarını belgeleriyle birlikte paylaştığını söyledi.

 

Usulsüzlük İddiaları

Keskin, Kanun ve Yönetmeliklere aykırı davranışları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor:

Eyyy Kanun ve Yönetmelik tanımayan Abdurrahman Akyüz, Hakkı olmadan kimleri hakem yapmak istiyorsun da, Yönetmeliğe aykırı hakem semineri şartları koyuyorsun. Yönetmeliğin 23.maddesinin (b) fıkrasına göre hakem olacak kişi 18 ile 45 yaş arasında olması gerekir.

 

Sen 15-16 Ağustos 2020 de Izmir'de yapacağın hakem kursuna 45 yaşından büyük kimleri alacaksın da Yönetmeliğe aykırı davranarak 55 yaş kriteri koyuyorsun.

 

 

Nasıl oluyor da oluyor söyleyeyim

"Ben yaptım oldu”

 

Keskin; Hala Aynı Isrardasın

Keskin; Kanun ve Yönetmelikleri çiğnemede Akyüz sınır tanımıyor.  Kanun ve yönetmelik tanımayan Abdurrahman Akyüz hala daha aynı ısrardasın.

Merkez Hakem Kurulunda olacaklar için yönetmelikte şartlar belli.

 

7.maddenin (f) bendine göre MHK üyesi olan kişi il temsilcisi olamaz diyor.

Senin MHK başkanın İsam AKGÜL aynı zamanda Kick Boks İzmir il temsilcisi.

 

Erbil ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi Devlet Midir?

Hasan Ali Akyüz sosyal medya hesabından Dışişleri Bakanlığına neden sessiz kalındığını şu sözlerle sordu:

Dışişleri Bakanlığı'na soruyorum:

2016 da bir dernek federasyonu spor faaliyeti için Gürcistan'a gidiyor. Orada Abhazya Cumhuriyeti'nin spor yetkilileriyle görüşüyorlar ve ikili işbirliği için anlaşıyorlar. Aradan 24 saat bile geçmeden önce bizim Dışişleri yetkilileri, sonra Gürcistan İstanbul Başkonsolosluğu yetkilileri federasyonu arıyorlar ve tanımadığımız bir ülke ile ilişki kuramazsınız, eğer bir anlaşma yaptıysanız da derhal iptal edin diye sert bir uyarı yapıyorlar.

Simdi; Bizim tanımadığımız Güney Kıbrıs Rum kesimi ile 04.01.2020 tarihinden beri aynı masaya oturup iş tutan, Yaptığı korsan Balkan şampiyonasında 'Erbil" diye bir ülke icat edip, bu olmayan ülkenin 4 sporcusuna karşı 88 Türk sporcuyu güya milli yapan, Türkiye Wushu federasyonu yönetimine ve bu işleri organize eden Başkanvekili Abdurrahman AKYÜZ'e 8 aydır tek bir kelime etmeyen Dışişleri Bakanlığı'na soruyorum.

-Abdurrahman AKYÜZ kimdir?

-Dokunulmazlığı var mıdır?

-Erbil ve Güney Kıbrıs Rum kesimi devlet midir?

 

Genç Sporcu Usulsüzlükler Yüzünden Mağdur Edildi

Mağduriyetini bu sözlerle paylaşan Emre Parlak, Yönetim yüzünden kariyerinde hak ettiği yerlere gelemediğini anlattı.

Ben Emre Parlak. Wushu Tao'luya (Nanquan) uzun yıllarımı harcadım. Hak ettiğim yere gelmem engellendi. Bilal hocam sayesinde ilerledim fakat federasyonun yönetim şeklinden dolayı kendi isteğimle bırakmak zorunda kaldım. Katıldığım son yarışmada kürsüye çıkıp madalya almama rağmen sonuç listelerinde derece almamışım gibi gösterildi. Gazi üniversitesi spor bilimlerini kazandım fakat milli sporcu olmama rağmen burs çıkmadı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 08.08.2020 16:17
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.