Yalınlık ve sadelik isteyenlere

Evlerde rahat ve huzurlu bir ortam yaratan dekorasyonlar ön plana çıkıyor. Son yıllarda popülerliği artan minimalist mekanlar da bu etkiyi yaratmayı sağlıyor. Yalınlık ve huzur vadeden minimalist yaklaşım; dekorasyonda büyüğünden küçü

Yalınlık ve sadelik isteyenlere

Yaşam ortamlarına yalınlık ve huzur vadeden minimalist yaklaşım; fazlalıklardan kurtularak, minimum seviyede kullanılan mobilya ve aksesuarlarla, yaşam alanlarına sade ve yalın bir hava getiriyor. Kaliteli ve yenilikçi ürünler üreten Günsan, yaşam alanlarında bu havayı estirmek isteyenlere Eqona metalik serisini öneriyor.

 

Metalik beyaz, gümüş, füme, metalik bej, mocha ve metalik siyah olmak üzere altı çeşit metalik renk seçeneği sunan seri, stil sahibi sade ve şık bir tarzı benimseyenlere hitap ediyor. Son yıllarda popülerliği artan minimalist akıma uyumlu olduğu kadar konfor sağlamasıyla da yaşam kalitesini artırıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.03.2019 02:01
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.