Yataş'dan Büyük Proje.

Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş ile devrim niteliğinde bir yatak deneyimine daha hazır olun: Dreambox! Titanium Matrix yay teknolojisi ile farklı vücut tiplerine ve uyku pozisyonlarına de

Yataş

Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş, geleceğin malzemeleriyle ürettiği Dream Box yatağı kullanıcılarıyla buluşturuyor. Pek çok özelliği ile yepyeni bir yatak deneyimi sunan Dream Box, herkesin mağazadan hemen alabileceği, kolayca taşıyabileceği, yer kaplamayan paketleme tekniği ile roll pack olarak satışa sunuluyor. Yeni nesil kademeli yay sistemi Titanium Matrix yay teknolojisiyle de fark yaratan Dream Box, yayların vücudu daha iyi kavramasıyla tüm vücut tiplerine eşit destek vererek, herkes için ideal bir kalite ve konfor sağlıyor.
 

Aç-yuvarla-yat!

Kutu içerisinde taşınabilme özelliği ile tasarlanan Dream Box, acil yatak ihtiyacı olanlar veya yatağını hemen götürmek isteyenler için ideal. Dream Box, bu özelliği ile taşıma kolaylığı ve kapladığı yer bakımından da avantaj sağlıyor. Kutusundan kolayca çıkarılıp yatılacak zemine serilen yatak, hızlıca şişerek geleneksel yatak formunu alıyor ve yatmaya uygun hale geliyor. Bu avantajları ile tüketiciler için yeni bir deneyim sunan Dream Box yatak tek kişinin bile kolayca kurup, hazırlamasına imkan sağlıyor.
 

Kişiye özel termal konfor

Dream Box’ta kullanılan Interzum Akıllı Malzeme ve Tasarım ödüllü Adaptive kumaş, uyku yüzeyindeki nemi daha hızlı dağıtıp buharlaştırarak konforlu bir uyku vaat ediyor. Ortamdaki ısı arttıkça akıllı bir klima gibi davranarak nem transfer hızını daha artıran bu teknoloji, düşük sıcaklıkta az, yüksek sıcaklıkta ise daha fazla serinletici etki sunarak kişiye özel konforu bir üst seviyeye taşıyor. Dream Box yatak, çıkarılabilir ve yıkanabilir kumaşı sayesinde istenildiği zaman yıkanıp temizlenebiliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Yataş'dan Büyük Proje.
Tarih: 09.07.2018 18:55
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.