Yazın tadı İstanbul’da Parkfest ile çıkacak

Türk ve dünya müziğinin önemli isimlerinin katılımıyla 27 – 28 Temmuz tarihlerinde Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Parkfest Birlikte Güzel Müzik Festivali, müzikseverlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

Yazın tadı İstanbul’da Parkfest ile çıkacak

Geçtiğimiz 3 sene boyunca sayısız yerli ve yabancı grubu ağırlayan, 20.000’den fazla festivalcinin katılımıyla gerçekleşen Parkfest, bu yıl süprizlerle geliyor. Daha önceki yıllarda tek gün gerçekleşen festival, bu yıl “Birlikte Güzel” sloganıyla 27-28 Temmuz tarihlerine yayılıyor ve mekanını Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena’ya taşıyarak eğlencenin dozunu şehirde arttırıyor.

 

2 güne yayılacak olan festival, birbirinden farklı tasarımcıların ve butik dükkanların yer alacağı “Pazar” alanının yanısıra, yeme-içme alanları ve birçok alternatif etkinlikler ile müzik festivalinden çok daha fazlasını sunuyor. Caribou, Büyük Ev Ablukada, Pantha Du Prince, Daphni, Boogie Belgique, Degiheugi, Scratch Bandits Crew, Da Poet, Ozoyo, Kaan Düzarat ve çok daha fazlasına ev sahipliği yapacak Parkfest, bugüne kadar alışılagelmiş standartların bir adım ötesinde olmayı ve kesintisiz eğlenceyi vaad ediyor.

 

 

 

Sanatçılar Hakkında:

 

Caribou

1978 doğumlu Kanadalı Daniel Snaith, besteci, müzisyen ve kayıt sanatçısıdır. Farklı tarzlardaki Caribou, Manitoba ve Daphni isimli projeleriyle sahne alan sanatçı 2014 çıkışlı Our Love albümü ile Mixmag tarafından «Yılın Mixi» ve «Yılın Albümü» ödüllerine layık görülmüştür.

 

Büyük Ev Ablukada

Büyük Ev Ablukada, 2008 yılında İstanbul'da kurulmuş ve şarkıları, konserleri ve internette paylaştıkları konser kayıtları ile kısa sürede tanınır hale gelmiştir. Geçtiğimiz yıl Fırtınayt adlı yeni yüzlerini tanıtan grup daha elektronik altyapılı ve hareketli performanslarıyla ülkemizin en iyi canlı gruplarından olma yolunda ilerlemektedir.

 

 

Pantha du Prince

Berlinli prodüktör Hendrik Weber, elektronik müzik sahnesinin en heyecan verici prodüktörlerinden biridir. Pantha Du Prince projesi ile house, techno, shoegaze, indie ve ambient sesleri bir araya getirerek elektronik müziğin çağdaş yüzünü temsil etmektedir.

 

Boogie Belgique

Belçikalı prodüktör/DJ Oswald Cromheecke’nin projesi olan Boogie Belgique, eski ve yeninin bir karışımı sayılabilecek; vintage ama bir o kadar yenilikçi müziği ile tüm performanslarında dans pisti havasını yaratmayı başarıyor.

 

Daphni // Caribou ( Dan Snaith’in solo projesi)

Kanadalı müzisyen Daniel Snaith’in alternatif projesi olan Daphni ağırlıklı olarak dans müziğine yoğunlaşıyor.

 

Degiheugi

Geçmişte turntable ve rap ağırlıklı müzik ile uğraşan Fransız sanatçı, sürekli yenilik arayışında olup, geçmişte kalmış «gömülü hazine» olarak değerlendirdiği tozlu kayıtları bulup çıkararak yeniden keşfediyor. Bugüne kadar beş albüm çıkaran Degiheugi güçlü performanslara da imza atıyor.

 

Kaan Düzarat

 

İstanbullu DJ, elektronik performanslarında dünyanın farklı yerlerinden ve farklı dönemlerinden parçaları harmanlıyor. DJ performanslarının yanı sıra, Dinamo FM’deki radyo programı ve yerli sanatçılar için mixing ve producing yapması ile de biliniyor.

 

Ozoyo

İstanbullu beat prodüktörü ve Threefinger plak şirketinin kurucusu olan Ozoyo, yazdığı beatlerde çoğunlukla kullandığı lo-fi ve jazz ile dinleyenlerin karşısına çıkıyor. Kendine has, akışkan ve farklı etkileşimlerle dolu beatleri ve prodüksiyonlarıyla Ozoyo, bu sene bir EP ve birkaç single yayınlayacağı haberini verdi.

 

Scratch Bandits Crew

Fransız grup Scratch Bandits Crew’un evrimsel müziği, hip-hop beatleri, elektro basları ve jazz seslerinden oluşuyor. Canlı şovları için grubun iki sanatçısının özel olarak hazırladığı ışık şovları ve video mapping ile görsel bir şölen sunuluyor.

 

Da poet

İstanbul underground müzik sahnesinden olan Da Poet, DJ ve MJ karakterleriyle hip-hop’ın yanı sıra elektronik ve enstrümantal alt yapılı çalışmalarıyla da gündeme geliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 14.07.2018 17:22
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.