YBBD Genel Başkanı, Öğretmenler Günü mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkan Nezir KARAYÜN, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

YBBD Genel Başkanı, Öğretmenler Günü mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkan Nezir KARAYÜN: “Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan kutsal bir meslektir.”

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkan Nezir KARAYÜN, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Öğretmenler Gününü kutlayan Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkan Nezir KARAYÜN, “Bir toplumun öğretmenleri o toplumun bekası ve geleceği, öğretmenlerin elinde olduğunu söyleyerek, “İnsani hasletlerin eğitim ve terbiye ile geliştirilmesi, bilgiyle buluşturulması sorumluluğunu milletimiz adına sırtlanan öğretmenlerimiz, bu kutsal amaca hizmet ederken, alın terlerini azimleri ve fedakarlıklarıyla yoğurarak geleceğimizi şekillendirmektedirler.

Öğretmenler, çocuklarımızın topluma faydalı bir birey olarak yetiştirilmesinde önemli bir rolü üstlenmekte ve bedeli hiçbir değerle ölçülemeyecek kadar saygın bir görevi icra etmektedirler. Milletçe topyekun çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimizin başarısı, ülkemizin gelecekteki başarısı olacaktır. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan kutsal bir meslektir. Öğretmenlerimiz, güzeli ve her alanda yenileşmeyi savunan, beraberliğimizin, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, geleceğimizin dönüşüm mimarlarıdır.

Öğretmenler Günü münasebetiyle, öğretmenlerimizin şahsında bu güne kadar evlatlarımızın yetiştirilmesi, eğitim ve öğretiminde önemli roller üstlenmiş, eğitim camiamızın bütün mensuplarına teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününün, öğretmenlerimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 21.11.2021 00:57
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.