Yeni tedbirler açıklandı.

Başkan Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan yeni covit-19 tedbirlerini açıkladı. Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada hafta sonları 10.00-20.00 saatleri dışında sokağa çıkma yasağı getirildiğini ve eğitim öğretimin yıl sonun

Yeni tedbirler açıklandı.

Sokağa çıkma yasağı kriterleri belli oldu

Başkan Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı. Başkan Erdoğan hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 arası saatler dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını belirtti.

EĞİTİMDE ONLINE DÖNEM

Başkan Erdoğan koronavirüsün etkisini ülke genelinde arttırmasının ardından eğitimin yılsonuna kadar online sürdürüleceğini de duyurdu. Erdoğan konuşmasının devamında; "Alışveriş yerleri, berberler, restoranlar saat 10.00 ile 20.00 arası açık kalacak. Sinemalar yıl sonuna kadar kapalı kalacak. Restoranlarda sadece paket servisi yapacak. Kıraathanelere bir süre ara verilecek.Tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanacak. Şehirlerimizin ana cadde ve meydanlarındaki sigara içme yasağı sürecek" dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 17.11.2020 20:16
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.