Yeni yıl akşamı ışıl ışıl renkler

Yılbaşı gecesi yaklaştıkça, yeni bir yıl için hazırlık heyecanları da giderek artıyor. Bu özel günde kıyafetiniz kadar makyajınızın da özenli olması gerekiyor. Kıyafetinizle uyumlu, sade ama şık bir görünüm elde etmek doğru kull

Yeni yıl akşamı ışıl ışıl renkler

Gözlere vurgu yapan eyeliner ve rimellerin yanı sıra kırmızı tonlarındaki ruj ve ojeler yılbaşı makyajının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Makyajınızla elde edeceğiniz etkileyici bakışlar, çekici dudaklar ve ışıl ışıl bir ciltle 2019 yılını karşılayabilirsiniz. Makyajınıza ekleyeceğiniz küçük detaylarla da çarpıcı bir stil elde edebilirsiniz. Renkleri, enerjisi ve canlılığıyla essence, yılbaşı makyajınızı göz alıcı bir görünümle tamamlamanıza yardımcı olacak.

 

Bakışlar daha yoğun  

Yılbaşı makyajına başlarken, öncelikle yüzünüzde ağırlık vereceğiniz noktayı belirlemeniz gerekiyor. Eğer gözlerinizin ön planda olmasını istiyorsanız eyeliner ve yoğun rimellerle gözlerinizi ortaya çıkarabilir, bakışlarınızın etkisini artırabilirsiniz. essence’in i love serisinde yer alan essence I love extreme crazy maskara, kremsi yapısı ve ekstra geniş fırçasıyla dikkat çekiyor. essence I love extreme volume maskara ise, ultra siyah pigmentli içeriğiyle kirpiklere yoğun renk veriyor ve geniş fırçası da ideal bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. essence liquid eyeliner ile de kedi gözü makyajından, klasik ya da popüler göz makyaj stillerine kadar kendinize en uygun stili eyeliner ile yaratabilirsiniz.

 

Kırmızının cazibesi

Tercihiniz yılbaşının ikonik rengi kırmızı rujdan yana ise yumuşak bir dokuya sahip essence colour up shine on lipstick ile dudaklarınızda hem ince hem de kalın bir görünüm elde edebilirsiniz. Parlaklığıyla dikkat çeken ruj ile birlikte dudaklarınızı belirginleştirecek bir dudak kalemine de ihtiyacınız olacak. Kadife mat görünümlü essence draw the line! instant colour lipliner dudaklarınıza şekil vermenizi sağlayacak. Gözleriniz için de kirpiklerinizi yoğun gösterecek bir maskara seçmeniz yeterli olacak.

 

Uzun bir gece olacak

Yılbaşı gecesi uzun olacağından yapılan makyajın da kalıcı olması bir o kadar önemli. essence fresh & fit awake make-up vitamin kompleksiyle cildiniz pürüzsüz ve sağlıklı görünüme kavuşacak ve tüm kusurlar kapanacak. Elmacık kemiklerine uygulanacak şeftali tonlarındaki

essence matt touch allık ile de teninize taze bir renk katarak, makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

Tırnaklarda kırmızının her tonu  

Yoğun renkleri, yüksek kapatıcılığıyla birleştiren the gel essence ojeleri, jel parlaklığı ve uzun süre kalıcılığıyla öne çıkıyor. Yılbaşı akşamında tırnaklarınız için kırmızı ve tonlarındaki özel bir rengi tercih edebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 17.12.2018 11:27
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.