“Yeni Yıl Köyü'

Emir Ersoy Zorlu’da performansıyla coşturdu

“Yeni Yıl Köyü

Yeni yıl coşkusunu “Yeni Yıl Köyü” ve konserlerle yaşatmaya devam eden Zorlu Center, Cuma  akşamı Emir Ersoy ve Aynasızlar grubunu ağırladı.  Prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy, geçtiğimiz akşam Zorlu Center Meydan Katı’nda sevenleri ile buluşarak performansıyla hem coşturdu hem duygulandırdı.

 

Yerli ve yabancı müzisyenlerle sahne alan Emir Ersoy, performansına “Maria” ile başladı.  RocKuba albümündeki “Sabır” ve “Cambaz” gibi hepimizin ezbere bildiği şarkıları latin versiyonlarıyla sunan yeni neslin önemli müzisyenlerinden Emir Ersoy’a, izleyenler danslarıyla eşlik etti.

 

Seyirciyle birlikte “Senden daha güzel” şarkısını coşkuyla seslendiren
Emir Ersoy, hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.  Müzisyenlerden Işık Üstündağ “A be kaynana” şarkısını rap tarzı söyleyerek seyirciyi hem şaşırttı hem güldürdü. “Yeni bir şans” şarkısını seslendiren Emir Ersoy, “2017’nin en popüler şarkısıydı bu” diyerek Despacito şarkısını seslendirdikten sonra  “Babamı şarkılarla anıyoruz” diyerek alkışlar eşliğinde performansına devam etti. Hayranlarıyla birlikte zıplayarak şarkılarını seslendiren Emir Ersoy,  “O gemide bende olsaydım” şarkısını seslendirdikten sonra “sağlık, mutluluk ve aşk dolu bir sene diliyorum” diyerek sahneden ayrıldı.

 

Cumartesi akşamı, Emir Ersoy konseri öncesinde sahne alan Aynasızlar ise popüler pop şarkılarını seslendirerek Zorlu Center ziyaretçilerine eğlenceli bir akşam yaşattılar.

 


Tarih: 22.12.2018 11:06
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.