Yılın rengiyle uyumlu değişiklikler

Yılın renkleriyle uyumlu teknoloji Günsan’da Ev dekorasyonunda gri ve sarının çağı başlıyor

Yılın rengiyle uyumlu değişiklikler

Renk kartelasının birbirinden bağımsız iki rengi, gri ve sarı…  Bu iki tonun kusursuz uyumu Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2021 yılının renkleri olarak açıklandı. Artık gözler günün büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz evlerin dekorasyonuna çevrildi. Ev stilinde öne çıkan bu iki rengin uyumunu yakalamak için dekorasyonun her parçası büyük önem taşıyor. Seçilecek duvar renginden anahtar ve prize kadar birçok detay trend bir görünüm için belirleyici rol üstleniyor.

Dekorasyonda estetiği işlevsel dokunuşlarla buluşturan Günsan Elektrik, 21. yüzyılın ev stilini domine eden trendleri ürünlerine entegre ediyor.

Yılın rengiyle uyumlu değişiklikler

Teknoloji hakimiyetinin arttığı, evlerde zamanın daha fazla geçirildiği bu dönemde yaşam alanları artık daha özenle dekore ediliyor. Mobilyalardan anahtar prizlerine kadar birçok alanda kullanılan ürünlerin birbiriyle olan görsel uyumu evin stilini karakterize ederken aynı zamanda çağın dekorasyon trendlerini de yakalama fırsatı sunuyor.

Günsan’ın ürün portföyünde bulunan Visage Ambiance Anahtar, grinin en güzel tonunu modern bir yorumla yaşam alanlarına getiriyor. Ev dekorasyonunda yılın rengi ile uyumlu bir görsellik yaratmak isteyenler için ideal bir seçenek sunan Visage Ambiance, sarı ile kombinlendiğinde ortamda göz alıcı bir şıklık getiriyor. Lambaları tek tuş ile bir yerden yakıp söndüren Visage Ambiance, grinin saklı yalınlığını güçlü bir kimliğe dönüştürüyor. Sarı ile buluştuğunda ise özgün, özgür ve dinamik bir atmosfer yaratıyor.

Günsan Hakkında
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Günsan Visage Ambiance Anahtar
Tarih: 07.02.2021 02:00
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.