Yüksek risk devam ediyor

Sosyal medya üzerinden; “Bütün kurumlarımızla seferberlik zamanı. Sağlık çalışanlarının üzerindeki yükü azaltalım. Mücadele güç birliği ile kazanılır” diyerek Koronavirüs ile mücadelede tedbirlerin önemine değinen Sağlık B

Yüksek risk devam ediyor

Sosyal medya üzerinden; “Bütün kurumlarımızla seferberlik zamanı. Sağlık çalışanlarının üzerindeki yükü azaltalım. Mücadele güç birliği ile kazanılır” diyerek Koronavirüs ile mücadelede tedbirlerin önemine değinen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya, Hatay, Trabzon ve Diyarbakır’ lılara da seslendi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile  “Son bir haftada HATAY’da vaka artışı 100, yoğun bakım doluluk oranı 70, ANTALYA ‘da vaka artışı 100, yoğun bakım doluluk oranı 71, TRABZON’DA vaka artışı 50, yoğun bakım doluluk oranı 75, DİYARBAKIR’DA sabit artış var; yoğun bakım doluluk oranı 70” mesajını yayımladı.  

Bakan koca ayrıca; HATAY, ANTALYA, TRABZON ve DİYARBAKIR İl Sağlık Müdürleriyle ayrı ayrı online toplantılar yaptı. Ve illerin genel durumlarını değerlendirdi.  Koca, Yüksek risk devam ettiğinin altını çizdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 04.12.2020 19:26
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.