‘Zor Zamanlarda Yaşama Sanatı’

Akademisyen ve eğitmen Doç. Dr. Ufuk Çakmakçı 8 Kasım Perşembe günü, Yaşam Akademisi’ne konuk oluyor.

‘Zor Zamanlarda Yaşama Sanatı’

Akademisyen ve eğitmen Doç. Dr. Ufuk Çakmakçı 8 Kasım Perşembe günü, Yaşam Akademisi’ne konuk oluyor. Saat 14.00’da Akbatı misafirleriyle buluşacak olan Çakmakçı, ‘Zor Zamanlarda Yaşama Sanatı’ başlıklı söyleşisinde bireylerin mutluluk arayışını ve çözüm önerilerini anlatacak.

Konsantrasyon ve farkındalık üzerine Uzakdoğu temelli çalışmalar yapan Doç. Dr. Ufuk Çakmakçı 8 Kasım Perşembe günü, Yaşam Akademisi’nin konuğu olarak Akbatı misafirleriyle buluşuyor. Çakmakçı 14.00’da vereceği ‘Zor Zamanlarda Yaşama Sanatı’ başlıklı söyleşisinde zor zamanlarda güçlü kalmak için gerekli anlayış ve teknikleri paylaşacak.

Söyleşisinde mutluluk, yaşamsal enerjinin artırılması, stres ve gerilimin etkilerinden arınma yöntemlerine değinecek olan Çakmakçı, hayatın zorluklarına karşı dayanıklı olmak hakkında tüm soruları yanıtlayacak.

Ufuk Çakmakçı

Doç. Dr. Ufuk Çakmakçı, konsantrasyon ve farkındalık üzerine Uzakdoğu temelli çalışmalar yapıyor. Şirketlere liderlik, strateji, yaratıcılık ve yenilikçilik gibi alanlarda farkındalık eğitimleri veren ve bu şirketlerin liderlerine koçluk yapan Çakmakçı, yaşamsal enerjinin artırılması ve stresin etkilerinden kurtulma yöntemlerini paylaşıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.11.2018 10:50
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.