Zorlu Tekstil Münih’te

Türkiye’de ev tekstilinin lider kuruluşu Zorlu Tekstil, açılışını yaptığı Münih’teki Showroom’uyla Almanya ve Avrupa’daki müşterilerine daha da yakınlaştı, ihracat pazarlarında fiziksel varlığını güçlendirdi. Showroom’da

Zorlu Tekstil Münih’te

GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifikasıyla Türkiye’de yüzde 100 organik ev tekstili ürünlerinin ilk üreticisi olan, inovatif ve tasarım odaklı ürünleri ile hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan Zorlu Tekstil, Münih’teki showroom’unun açılışını yaptı. Münih havaalanına yaklaşık 15 dakikalık mesafedeki Hallbergmoos sanayi bölgesinde açılan 800 metrekarelik showroom’da Kendini Temizleyen Stor Perde’den pikeye, yatak örtüsünden nevresime kadar en yeni ürünler sergilenecek.

 

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Necat Altın, sektörüne öncülük eden inovatif uygulamaları ve AR-GE yatırımlarıyla Zorlu Tekstil’in lider konumunu daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Necat Altın konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Zorlu Tekstil’in sürdürülebilirlik vizyonu ve büyüme hedefleri doğrultusunda en öncelik verdiğimiz konu, müşteri memnuniyeti. Ülkemizde ve yurtdışındamüşteri memnuniyeti alanındaki yüksek standartlarımız Münih showroom’umuzla daha da görünürlük kazanacak. Zorlu Tekstil bir dünya şirketidir. Bunun en somut göstergesi de, ürettiğimiz ürünlerin yüzde 62’sini başta Amerika, Avrupa, Japonya ve Rusya olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerini ihraç etmemizdir. Münih showroom’umuzla Avrupalı müşterilerimize ve ihracat pazarlarımıza çok daha yakınız”

 

 

Zorlu Tekstil ürünlerinin Avrupalı tüketiciler ve potansiyel iş ortaklarıyla daha yakından buluşturacak olan showroom’da ayrıca Vestel ürünleri de yer alıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Zorlu Tekstil Münih’te
Tarih: 31.07.2018 13:10
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.