Zühre’den metalik efektli koleksiyon

Muhafazakar giyimde 80’ler modası Zühre’den metalik efektli koleksiyon

Zühre’den metalik efektli koleksiyon

Sonbahar-kış aylarında ışıltılı ve renkli tasarımlardan vazgeçemeyenler için Zühre metalik efektlerle hazırladığı yeni koleksiyonunu sunuyor. 80’lerin trend çizgilerini ışıltılı detay parçalarla kadınların beğenisine sunan Zühre, muhafazakar giyim modasına yeni bir soluk getiriyor

Muhafazakar giyimde modanın cesur trendlerini takip eden ve her stile uygun capcanlı bir koleksiyon hazırlayan Zühre, bu kez 80’lerin metalik modasına özgü detaylar sunuyor. Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonunda şıklığını tamamlamak isteyenlere ilham olacak işlemeli, baskılı ve nakışlı modelleri çarpıcı metal detay parçalarla buluşuyor.

Metalik ve retro ışıltılar

Metalik yansımalar ve retro ışıltılar kıyafetlerden ayakkabılara kadar son yılların trendlerin arasında. Bu sonbahar ve kış aylarında özellikle vücut hatlarını belli etmeyen gümüş rengi, bronz, rose ve gold tonlar; simli, pullu ve payetli elbiselerle mükemmel bir uyum içinde.

80’lerin ışıltılı metropol dinamiğinden ilham alan Zühre, 21018-2019 sonbahar kış sezonunda muhafazakar kadınlara “Olduğu Gibi” görünme imkanı sunacak.

Yeni koleksiyonunda siyah üzeri metalik gri baskı, işleme ve nakış detaylarıyla muhafazakar modada farkını yansıtan Zühre, her zevke hitap eden parçalarıyla gardıroplardaki yerini almaya hazırlanıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 14.11.2018 10:28
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.