Adaleti Alanya Belediye Başkanı Mı Belirliyor?

Geçtiğimiz aylarda mevcut Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mega TV Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Meral Çetiner’e “özel hayatını ifşa etmesi” gerekçesiyle dava açmış; Çetiner 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı.

Adaleti Alanya Belediye Başkanı Mı Belirliyor?

 

Adaleti Alanya Belediye Başkanı Mı Belirliyor?

Geçtiğimiz aylarda mevcut Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mega TV Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Meral Çetiner’e “özel hayatını ifşa etmesi” gerekçesiyle dava açmış; Çetiner 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Yücel’in özel hayatının ifşa edildiğini iddia ederek mahkemeye sunduğu fotoğraf ise yine kendisinin düzenlediği binlerce vatandaş, onlarca siyasinin katıldığı ve basına açık bir etkinlikte çekilmişti.

Mevcut Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sahip olduğu siyasi gücü ve bulunduğu konumu insanları susturmak için mobbing yaparak mı kullanıyor? Bu davada Meral Çetiner’e uygulanan mobbing ve Çetiner’i susturma çabası üyesi olduğu partinin ve bulunduğu konumun ahlakına uyuyor mu? Açmış olduğu davanın asıl sebebi halka ve basına açık bir etkinlikte çekilen fotoğraf mı yoksa Meral Çetiner’in bildiklerini konuşmaması için gözdağı mı vermeye çalışıyor? Belediye Başkanlığı’ndan aldığı gücü hukuk ve adaleti yanıltarak bir kadını susturmak için mi harcıyor?


Tarih: 27.10.2023 14:18
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.