Aksaçlılar Muhsin Yazıcıoğlu'nu yad edecek

AKSAÇLILAR ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLUVE DAVA ARKADAŞLARINI VEFATLARININ SENE-İ DEVRİYEİNDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE YAD EDECEK.

Aksaçlılar Muhsin Yazıcıoğlu

AKSAÇLILAR Derneği, 2009 yılında, seçim çalışmaları esnasında, içinde bulunduğu helikopterin düşmesi neticesinde, beraberindekilerle birlikte vefat eden Muhsin YAZICOĞLU ve dava arkadaşların çeşitli etkinlikler ile yad edecek.
AKSAÇLILAR Derneği Genel Başkanı Ahmet BEREKET, etkinlikler ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. BEREKET açıklamasında “2009 Yılında Milletine hizmet uğrunda seçim çalışmaları esnasında içinde bulunduğu helikopterin bizce ve Millet vicdanında DÜŞÜRÜLMESİ neticesinde helikopter pilotu Kaya İSTEKTEPE, Basın Şehidimiz İsmail GÜNEŞ beraberindeki dava arkadaşlarımız Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı ve Murat Çetinkaya Şehit edilmişlerdi. Cennet mekân Muhsin YAZICIOĞLU’nun dava arkadaşları olarak, 2009 yılından bu yana, her 25 Mart’ta, Şehit liderimiz ve dava arkadaşlarımızı çeşitli etkinlikler ile yad ediyoruz. Son 2 yıldır da bu etkinlikleri resmi statü kazandırdığımız AKSAÇLILAR derneğimiz adı ile gerçekleştiriyoruz. Bu senede kısmet olursa bir dizi etkinlik hazırladık. 

14 Mart’tan başlayarak 29 Mart’a kadar TV programlarının yanı sıra, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının Muhsin başkanımızla ilgi hazırladığı, sohbet, panel vb. etkinliklere konuşmacı olarak katılacağım. Bulların ilki,18 Mart Cumartesi günü, Türkiye yazarlar birliği İzmir şubesinin düzenleyecek olduğu, Muhsin YAZICIOĞLU konulu sohbet etkinliği olacak. 24 Mart Cuma günü Tarihi Konak Yalı Camiinde, Cuma namazı öncesinde, Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU, dava arkadaşlarımız ve tüm geçimlerimiz için düzenleyecek olduğumuz Mevlit programımızda, yaklaşık 2 aydır, Türkiye’nin her yerinden ve yurt dışından, YAZICIOĞLU sevdalılarının okuduğu Hatimleri ’in, Yasinler ’in dualarını gerçekleştireceğiz. 

Ayrıca İlçelerimizdeki uç beylerimiz ve Türkiye genelindeki teşkilatlarımızca da mevlit programları, lokma dökümü vb. etkinlikler yapılarak Şehitlerimizi yad etmeye, anlatmaya devam edeceğiz” dedi.


Tarih: 13.03.2023 21:37
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.