Alper Arıkan’dan Meral Akşener’e ziyaret

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Can Kamburoğlu Ankara’da İYİ Parti Genel Merkezini ziyaret etti. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen Arıkan ve beraberinde k

Alper Arıkan’dan Meral Akşener’e ziyaret

İyi Partinin gelecek seçimler de iktidar yolunda ki çizgisi hakkın da fikir alışverişinde bulunulan toplantı da, Genel Merkezimizdeki özverili çalışmayı yerinde görüp, aynı çalışmanın ve bilincin Alanya’mızda olacağı ve önümüzdeki ilk seçimde birinci parti olup akabinde ise Alanya Kalesi Burçlarına İYİ Parti Bayrağı asıp yerel seçimleri kazanacağımızın sözünü tekrardan verdiler.

Alanyalı Kadın Girişimcilerin el emeği ile ipek kozasından ürettiği tabloyu hediye ederken; İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, turizm bölgelerinin ülke ekonomisi için çok hayati önem taşıdığını, Alanya’nın da Antalya turizmi içinde mihenk taşı olduğunu dile getirip tüm Alanya halkına selam ve muhabbetlerini ilettiler.

Alanya Haber Merkezi-Yiğit Eyhan

 


Tarih: 31.05.2022 14:35
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.