ARDAHAN BELEDİYESİ TARAFINDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YILI KAPSAMINDA EV VE İŞ YERLERİNE ASILMAK ÜZERE VATANDAŞLARA BAYRAK DAĞITTI

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatlarıyla kent genelinde binlerce bayrak dağıtıldı.

ARDAHAN BELEDİYESİ TARAFINDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YILI KAPSAMINDA EV VE İŞ YERLERİNE ASILMAK ÜZERE VATANDAŞLARA BAYRAK DAĞITTI

Bir asra ulaşan Cumhuriyet coşkusunun en güçlü şekilde yaşanması ve şehrimizin 100. yıl anısına kırmızı beyaz bayrağımızla donatılması amacıyla belediye başkanımız Faruk Demir’in talimatlarıyla il merkezinde mahallelerde, cadde ve sokaklarda vatandaşlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize ve kent esnafımıza Türk Bayrakları dağıtıldı.

Başkan Demir, Cumhuriyetin şehrimizde unutulmayacak bir coşku ile geçmesi için belediye olarak tüm halkımıza bayrak dağıttıklarını söyledi. Başkan Demir ayrıca 100 yıllık maziye sahip Cumhuriyetin ebediyete kadar yaşayacağını dile getirerek,  “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları  başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.10.2023 18:40
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.