Arev Vakfı'ndan Muhteşem Cumhuriyet Kutlaması

30 Ekim’de icra edilen Cumhuriyet coşkusu ve sanat dolu merasime, AREV Vakfı ve Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Beylikdüzü İlçe Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı’nın ev sahipliğinde birçok ünlü ve siyasi isimler katıldı.

Arev Vakfı

HABER MERKEZİ-Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü onuruna tertiplenen merasim Cumhuriyet ve Atatürk fotoğraflarına yer verilen sergi ile başladı. Serginin hemen ardından verilen yemek sonrası, AREV ÖDÜLLERİ TÖRENİ gerçekleştirildi. Törende, eğitime desteklerini esirgemeyen basın, sanat ve bilim dünyasından birçok ünlü isme onur ödülleri verildi.

AREV Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokulu öğrencileri ve AREV Vakfı mensuplarının oylarıyla kazananların belirlendiği “AREV Ödülleri 2023” töreninde toplam 33 ödül sahibini buldu.

Program başlamadan önce AREV Vakfı ve Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Beylikdüzü İlçe Kurucu Belediye Başkanı Y. Mühendis Vehbi Orakçı “Saygıdeğer Valim, Saygıdeğer il başkan yardımcılarım, saygıdeğer ilçe başkanlarımız, saygıdeğer Rektörüm, kulüp başkanlarım, siyasi partilerimizin değerli yöneticileri, gençlik kolları başkanlarımız, kadın kolları başkanları, sanayicilerimiz, işadamlarımız, il gençlik spor müdürü vekilimiz, Milli eğitim Müdürü Vekilimiz, Beylikdüzümüzün birbirinden değerli müstesna insanları sanatçılarımız, şampiyonlarımız, sporcularımız, basın mensuplarımız velhasıl bu akşam Cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna vermiş olduğumuz davete icabet eden tüm dostlarımız, Beylikdüzümüzün değerli insanları, İstanbulumuzun değerli insanları hepiniz hoşgeldiniz, Şeref verdiniz" diyerek  gecedeki konuşmasına şu şekilde devam etti:

 “AREV Okulları, sanat, eğitim ve Cumhuriyet değerlerini en üst düzeyde bir araya getirerek geleceğin liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim kurumu olarak öne çıkıyor. AREV Okulları’nın vizyonu, geleceğin liderlerini yetiştirirken sanatı, eğitimi ve Cumhuriyet sevgisini en üst seviyede birleştirmek, böylece ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır. AREV Okulları taşıdıkları vizyon ve misyonlarıyla, Cumhuriyetimizin 100. yılında ve gelecekte de başarılı ve değerli bireyler yetiştirmeye devam edecek.”

Kaynak: Medya90


Tarih: 01.11.2023 00:47
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.