ARTVİNLİ KADINLARDAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i, geçtiğimiz hafta sonu İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla bir araya gelerek yürüyüş düzenleyen Artvinli Kadınlar ziyaret etti.

ARTVİNLİ KADINLARDAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Artvinli Kadınlar adına konuşma gerçekleştiren Nisa Topçuoğlu, geçtiğimiz hafta sonu ‘Artvinli Kadınlar Soykırıma Karşı’ sloganıyla bir araya gelerek, İsral’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla gerçekleştirdikleri yürüyüşe destek verdiği için Başkan Elçin’e teşekkürlerini ileterek, Belediye alımlarında İsrail menşeilli ürünler yerine yerli üretim ürünlerin alınması konusunda ricada bulundu.

Başkan Elçin, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü; soykırımı, zulmü ve insanlık suçunu şiddetle kınadığını ve bu duruma kayıtsız kalmayacaklarını belirterek ekonomik anlamda da İsrail ürünleri yerine yerli ürünlerin kullanılacağını ifade etti. 


Artvin,Artvin Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 08.11.2023 00:50
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.