ATAMAN ÖZBAY: İSİMLERİ TÜRKİYE’DE ASLA SİLİNMEYECEK

ATAMAN ÖZBAY: İSİMLERİ TÜRKİYE’DE ASLA SİLİNMEYECEK

ATAMAN ÖZBAY: İSİMLERİ TÜRKİYE’DE ASLA SİLİNMEYECEK

Leyla Hanım filminin galasına katılan Leyla Atakan’ın yol arkadaşı meclis üyesi Feridun Özbay’ın kardeşi Ataman Özbay, “4 kişi vatanı milleti için hiçbir menfaat gütmeden çalışan insanlardı. Onların isimleri Türkiye’de asla silinmeyecek” dedi

İzmit’in efsane başkanı Leyla Atakan’ın hayatının konu alındığı ‘Leyla Hanım’ belgesel filmi muhteşem bir gala yaptı. Birçok ünlü sanatçının katıldığı gala programa Leyla Atakan’ın yol arkadaşı meclis üyesi Feridun Özbay’ın kardeşi Ataman Özbay da katıldı. Filmin ardından bir açıklama yapan Özbay şu ifadeleri kullandı: Muazzam bir geceydi. 4 kişi vatanı milleti için hiçbir menfaat gütmeden çalışan insanlardı. Bu insanların vatan ve milletine olan sevgisi, saygısını kimsede görmedim.

“İzmitliler Kıymetini Bilsin”

Rahmetli ağabeyim cebindeki tek kuruşa kadar hizmet etmek için harcardı. Leyla Atakan da, Abdurrahman Bey ve İsmail Bey de canlarıyla mallarıyla bu millete hizmet ettiler. Onların isimleri Türkiye’de asla silinmeyecek. İzmitliler bunların kıymetini bilsinler. İnşallah Fatma Hanım da bunu devam ettirecek.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 15.02.2024 14:28
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.