Atatürk Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik !

Atatürk Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik !

Atatürk Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik !

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği ve Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için hedef koyduğu çocuklarımız ve gençlerimize yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz.

Bu bağlamda Karyağdı Mahallemize Çocuklarımızın ve Ailelerimizin Sosyal Yaşantısını Hareketlendirmek Adına İlçemize Yepyeni Modern ve Nitelikli Park Alanı Kazandırdık.

Atatürk Parkımızın açılışını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Mustafa Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcımız Hilmi Şefik Cambolat, İYİ Parti İlçe Başkanımız Muhammet Kemençe, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Şakir Aydın, Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdik.

Çocuk oyun alanlarından spor sahalarına, yürüyüş yollarından kafeteryasına ve bisiklet parkurlarına her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Atatürk Parkımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.


Antalya,Elmalı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 03.11.2023 13:36
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.