Bağımsızlık bayrağı çabuk düştü

Geçtiğimiz aylarda Adalet ve Kalkınma Partisi’den istifa ederek bağımsızlığını ilan eden, Döşemealtı belediye meclis üyesi Cevat Yanar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasında düzenlenen törenle CHP’ye katıldı.

Bağımsızlık bayrağı çabuk düştü

Eski Bağımsız, yeni CHP’li Döşemealtı belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Cevat Yanar’ın rozetini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan birlikte taktı. Meclis üyesinin kalımıyla birlikte CHP’nin Döşemealtı Belediyesi’nde sandalye sayısı 11’e yükseldi.

 

Döşemealtı Belediye Meclis üyesi Cevat Yanar 6 Haziran 2022 tarihinde , “Grup içerisinde mevzuata uygun olmayan kararların alınması, Grubun mecliste temsil hakkını savunmasında yalnız bırakılması ve hakaret dolu sözlere maruz kalmasını gerekçe göstererek istifa ederek Bağımsız olarak Meclis üyeliği yapmaya başlamıştı. CHP Döşemealtı İlçe binasında düzenlenen törenle kendisini Cumhuriyet Halk Partisine katılımını sağlayan imzayı atan Yanar, imza ve rozet töreninin ardından Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 

NOT: Femax Medya Ajans olarak; Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifası sonrasında; meclis grubu içerisinde mevzuata uygun olmayan kararların alınması, grubun mecliste temsil hakkını savunmasında yalnız bırakılması ayrıca hakaret dolu sözlere maruz kalmasını gerekçe göstererek istifa ettiğini yapmış olduğu basın açıklamasında dile getiren Yanar’a belediye başkan yardımcılığı ile taçlandırılan meclis üyeliği görevinde başarılar dileriz.

 


Tarih: 07.11.2022 17:14
  • Çarşamba 23.8 ° / 15.4 ° false
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.