Bahçekent’te kebap keyfi yeniden başlıyor

Bahçekent'in kebap ve lahmacundaki önemli isimlerinden Dicle Taş Fırın Pide Lahmacun ve Kebap Salonu yeni yerinde hizmete başladı.

Bahçekent’te kebap keyfi yeniden başlıyor

 

Yeni yüzüyle müşterinin karşısına çıkan Dicle Taş Fırın’ın  yeni mekanı daha güzel ve daha geniş bir mekan. Bahçekent’in girişinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Dicle Et Döner Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Mercedes Blv. No 24/A’da muhteşem damak lezzetleriyle tekrar Bahçekentlilerle buluştu. 

25 yıldır bu sektörün içinde olan İsmail Dicle  oğulları Mehmet Dicle, Mustafa Dicle ve Yunus Emre Dicle ile birlikte Bahçekentlilere hizmet vermenin mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi

Dicle Taş Fırın’ın sahibi olan Adıyamanlı İsmail Dicle , “Dicle Taş Fırın daha güzel ve daha nezih bir ortamta hizmete açıldı. Hayırlı uğurlu bereketli olsun.” dedi. 

İşletme Sahibi İsmail Dicle “Bahçekentlilere aynı damak lezzetleri ile hitap edeceğiz. Tüm Bahçekentlileri yeni mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

 İşletme her gün saat 09:00 ile 22:00 arasında hizmet verecek. “Dicle Taşfırın, pide, lahmacun, kebap haricinde Çorba, Salata ve Tatlı çeşidi ile hizmet veriyor. Ayrıca Yemekten sonra çay keyfinizi ücretsiz olarak yapıyorsunuz.

 

Bahçekentlilerin damak tadına hitap eden Subhan Usta

 

 

İşletme Sahibi İsmail Dicle, “25 yıldır bu sektördeyim. Komi olarak geldim oraya, garsonluk yaptım, işletme müdürlüğü yaptım. Şimdi de çocuklarımla birlikte burayı işletmeye karar verdik. Sağ olsun eşim ve oğlum ile bu işi severek yapıyoruz. Ailem Her zaman yanımdalar. Çok mutluyum, Bütün Bahçekentlileri davet ediyoruz” dedi.

Dicle  “Salonumuzda Bahçekentli vatandaşlarımıza  temiz ve hijyenik olarak hizmet etmenin gururu ile iş yerimizde Kebap, Pide, lahmacun, tatlı çeşitleri ile salata çeşitlerimiz mevcuttur. Amacımız hızlı ve kaliteli hizmet etmek. Evlere ve işyerlerine Paket servisimiz vardır.

 

 Bizlere ulaşmak isteyen Bahçekentliler 0536 951 00 79 numarasından  bizleri arayabilirler. Tüm Bahçekentte bulunan vatandaşlarımıza huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.

www.bahcekenthaber.com ve www.medya90.com haber sitelerinin imtiyaz sahibi Ercan Kutlu  “İsmail Ağabeyimize ve oğullarına işletmeleri hayırlı olsun. Zor bir dönemden geçilirken, yaptıkları yatırımın karşılığını almalarını diliyorum. Bahçekentimize yeni açılan her işletme bizleri mutlu ediyor. Tattığımız ürünler gayet lezzetli. Bahçekentimize güzel lezzetler sunacak bir işletme açtılar. Hayırlı, bereketli olsun.” dedi.

Kaynak: Medya90

 


Tarih: 16.11.2023 20:13
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.