BAŞKAN ASYA YOĞUN SEVGİ SELİ İLE KARŞILANDI

BAŞKAN ASYA YOĞUN SEVGİ SELİ İLE KARŞILANDI

BAŞKAN ASYA YOĞUN SEVGİ SELİ İLE KARŞILANDI
        
        31 Mart yerel seçimleri için yeniden belediye başkan adayı olarak açıklanan Belediye Başkanı Feyat Asya için coşkulu aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 48 ilin belediye başkanını açıklamasının ardından Muş’a dönen Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, vatandaşlar tarafından meşaleler ve konfetiler eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı.
        Ankara'dan uçakla Muş’a gelen Başkan Asya, Sultan Alparslan Havalimanı’nda toplanan kalabalıkla kucaklaştı. Daha sonra AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ve İl Başkanı Melik Emre Öğretmenevi konferans salonuna geçti. Yoğun katılımın sağlandığı aday tanıtım toplantısında birlik beraberlik mesajı verildi.
        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan AK Parti İl Başkanı Melik Emre ise, 3’üncü dönem için belediye Başkan Adayı gösterilen Feyat Asya’ya tebriklerini dile getirdi. 31 Mart yerel seçimleri için tüm teşkilat birimleri ile çalışmalarına başlayacaklarını belirten Emre, birlik beraberlik mesajları verdi.
        AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de yaptığı konuşmada güzel ve heyecanlı bir gün yaşadıklarını söyledi. AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu ifade eden Mehmet Emin Şimşek, “Bu aile böyle dik olduğu müddetçe Allah’ın izni ile bizler burada mahcup olmayacağız. Cumhurbaşkanımızın selamlarını sizlere getirdik” dedi.
 
ŞİMŞEK: “TEKRAR BU HİZMETKARLIK KERVANINI DEVAM ETTİRECEĞİZ”
 
        Milletvekili Şimşek konuşmasında, “Allah’a şükürler olsun ki hiçbir zaman insanlarımızı yanıltmadık. AK Parti hiçbir zaman yapamadığı sözü vermedi. 5 yıl önce yine Feyat Başkanla aday tanıtım toplantımızda elimizde bir kitapçık vardı. Bizler o zaman dedik ki bu bizim karnemizdir. Bizler Allah’ın izni ile bu süre içinde taahhüdünü yapacağız. Allah’a şükürler olsun ki fazlası var eksiği yok. 13-14 arkadaşımız yine bu sevdaya talip oldular. Her biri birbirinden değerli kardeşlerimizdir. Hangisine nasip olsaydı en az Feyat Başkan kadar hizmet yapacaklarına inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımız emri üzerine yeniden Feyat Başkana verilmesini istedi. Ustalık dönemini de yerine getirmesini istedi. 5 ilçemiz, 17 beldemiz, yaklaşık 400 köyümüze ve 132 mezramıza el ele vereceğiz hep birlikte Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tekrar bu hizmetkarlık kervanını devam ettireceğiz. 5 yıl daha bu şehre ve insanlarına layık bir şekilde hizmet edeceğiz. Allah bizleri önce kendisine sonra sizlere mahcup etmesin. Allah bizlere 31 Mart’ı bugünün güzelliği ile yaşamayı nasip etsin. Muş gibi Türkiye’nin her tarafına Cumhur İttifakımızın mührü ile bizler bu başarıyı elde edeceğiz. Kapı kapı köy köy gezerek Cumhurbaşkanımıza destek olmamız gerekir. El ele gönül gönüle vererek bu şehre çok güzel daha hizmetler yapacağız” ifadelerini kullandı.
Toplantının son konuşmasını yapan Başkan Asya, kenti ihyası ve inşası için 10 yıldır yapılan hizmetleri devam ettireceklerini vurguladı. Görev süresinde yapılan proje ve çalışmaları anımsatan Başkan Asya, halka hizmetkar olmak için yeni bir yola çıktığını kaydetti.
        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeniden adaylık görevini verildiğini belirten Başkan Asya; “Bugün sizlerle birlikte tekrar bu yola çıkmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yol çıkmıştı önümüze ve bir yolculuk yazılmıştı kaderimize. 10 yıl sizlerle birlikte bu şehirde hizmetkarlık yapmak için yola çıkmıştık. Ve yine sizlerin takipleri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile bir görev verilmişti. O görevi bir korku sevdası ile almadığımızı çok iyi biliyorsunuz. O görev hasretimiz, sevdamız ve aşkımız olan şehrimizi eksik ve aksaklıklarını yerine getirmeye sebep olmaktı. Allah’a hamd olsun ki bizim asıl amacımız musluğu açınca yüzlerdeki tebessüm olmaktı. Bir hanımefendi kardeşimizin gidebileceği meslek edinme kurslarında yer bulabilmelerini amaçladık. Bizim hasretimiz bu şehrin altyapısı, üstyapısı ve yüz binlerce metrekare yeşil alanı ile bir medeniyet şehri haline getirmekti. Bizim sevdamız belediye eliyle temiz ve ekonomik halk ekmek fabrikaları kurmak oldu. Şehirlerin olmazsa olmazı olan meydanların kurulması için mücadele ettik. Şehirlerarası otobüs terminali ile bir kültür kenti inşa etmeyi amaçladık. Gayemiz çocukların evde ders çalışma imkanı yoksa bilgi evlerine giderek sessiz bir ortam sunmaktı. Hamdolsun 10 yılın sonuna geldiğimizde bir kez daha görev yeniden devdi edildi. Cenabı Allah’a binlerce defa hamd olsun” dedi.
 
ASYA: “BU ŞEHİRDE HİZMETKARLIK YAPMAK BİZLER İÇİN BİR ŞANSTIR”
 
        Ustalık dönemi için çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Başkan Asya; “Ne dediysek fazlasını yaptık eksiğini yapmadık. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadık. Biz şunu iyi biliyoruz ki makamlar sınav yeridir. Rahat edebilecek yerler değildir. Fırsatlar ele geçtiği zaman şehrin ve insanlarına olması gereken için emek sarf ederek başarılı olmadığın zaman sınavı ağır geçer. Bizler bu minvalde hareket ediyoruz. Allah’a hamd olsun ki bu şehirde ayrıştırmadık ve ayrıştırmayacağız. Bizler ‘birbirini sevmedikçe iman etmiş olamazsınız’ diyen Peygamberin ümmetiyiz. Bizim şiarımız bu coğrafyada sevgi tohumları eken hazreti Mevlana’nın yoludur. Onun için bu güne kadar 10 yıldır bizi bütünleştirecek davranışların dışına çıkmadık. Bizim asla sen ben davamız olmadı ve olması da mümkün değildir. Çünkü Muş kocaman bir ailedir. Kardeşliğimizin, huzurun ve güven şehrinin tesisinin olduğu bu şehirde hizmetkarlık yapmak bizler için bir şanstır. Rabbim bizi bu şansa layık kılsın. Hizmetkarlıkta daim kılsın. Birliğimiz ve beraberliğimiz huzur içinde daim olsun. Bu şehir Cumhur İttifakının mührü ile yüzde 60-70’lere varan güçle daha fazlasını yapacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz çıraklık dönemimizi kalfalık gibi, kalfalık dönemimizi ustalık gibi yaptık. Şimdi de hepinizle birlikte ultra ustalık dönemi için çalışmaya başlayacağız. Ailemizin birlikteliği daim olsun. Bu hikayenin başarılı bir sonuca gitmesi için yürümek yetmez vakit koşma vaktidir. 31 Mart’ta el ele gönül gönüle birlik ruhu ile bu şehrin hizmetkarlığına layık etsin” şeklinde konuştu.
 

Muş,Muş Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 22.01.2024 12:20
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.